marți, 13 februarie 2018

Lumea este creatia ta






Te rog, iartă-mă că te-am făcut prizonierul gândurilor mele. Recunosc, știu că prin negativismul gândurilor mele, ți-am influențat în mod distructiv comportamentul. Iți mulțumesc! Iți sunt recunoscătoare!Te iubesc!

Atunci când aplicăm T:I: e nevoie să învățăm câteva elemente inițiale.
Starea de meditație, în care să implicăm toate cele cinci simțuri, este necesară. Se știe că o întâmplare se înregistrează instantaneu pe zone diferite ale creierului. Și vizual, și auditiv etc.
Ne adresăm divinității, cu încredere, așa cum am vorbi cu cel mai bun prieten. Ne lăsăm cuprinși în Puterea de comunicare pe care așteptăm să se întâmple.
Spunem ce vrem, ce avem nevoie. E cea mai completă mărturisire pe care am făcut-o vre-odată.


Te rog, iartă-mă că te-am făcut prizonierul gândurilor mele!

Gândindu-ne intens la o persoană, la clipele neplăcute, o facem prizonieră. Unda energetică devine foarte puternică. Ne cerem iertare din toată ființa noastră, atunci când suntem convinși în mod sincer, când nu ne îndoim deloc de acest Adevăr.
Este o eliberare cum nu poate fi explicată prin cuvinte. Ce se întâmplă nivel celular se simte cel mai bine. Să nu aveți așteptări ca să se întâmple, neapărat, foarte repede. Nu are importanță când se va întâmpla. Importantă este starea în care ne vom adânci zi de zi, făcând această auto-terapie.
Avem pe mulți strâns legați de noi. Nici nu ne dăm seama. Apar cazuri, așa cum am văzut recent, că micile nemulțumiri zilnice, hrăneau marile neiertări, devenite deja traumă, din cu totul și totul altă motivație. Nu e o terapie de o zi sau o săptămână. Persoana trebuie să înțeleagă treptat că propria atitudine o face să devină un magnet. Că tot ce are „pe suflet”, e doar o mică parte din ceea ce este ascuns.
Trebuie înțeles clar mecanismul prin care realmente ne distrugem viața. CUM să facem asta, ÎNȚELEGEM treptat! Ințelegerea are MULTE, foarte multe trepte, tot mai subtile. Le vom afla singuri cu cât exersăm.




Recunosc, știu că prin negativismul gândurilor mele, ți-am influențat în mod distructiv comportamentul.

Atunci când ȘTII că acest RECUNOSC este ADEVĂRUL, te-ai eliberat. Sincer, după asta nu mai e nevoie de nimic. Cuvintele tac. O adâncă înțelegere te cuprinde. Valurile se potolesc. Pentru că și noi contribuim la stările altora. Nu numai el la ale noastre. Ieșim din acest perpetuum mobile atunci când RECUNOAȘTEM.

Noi atragem în viețile noastre oameni, întâmplări, locuri, lucruri și energii de o vibrație asemănătoare celei pe care o emitem.
Neiertarea are multe forme: nemulțumirea față de o persoană, uneori față de o situație, urmărirea, vânarea erorilor altora etc. Ea face ca persoana respectivă să devină prizoniera gândurilor noastre, uneori creind și întreținând în spațiul nostru o structură energetică chiar și o entitate străină, adunând părți de suflet, care ne secătuiesc energia deoarece ele trebuie hrănite, determinându-ne tot felul de gânduri și emoții negative. Pot duce la boală sau moarte.

De asta este necesară curățarea fizică și energetică, a spatiilor de locuit, a birourilor. Nu e vorba de a face acea ordine strictă dusă la extrem. Sunt camere aparent dezorganizate, dar din care nu ai mai pleca. E vorba de energiile care sunt acolo, datorate persoanei care o are în grijă.


                Iți mulțumesc! Iți sunt recunoscătoare!Te iubesc!

Iți mulțumesc că m-ai ajutat să văd cât de „chinuitoare” era starea din mine. Ești o ființă minunată care ai avut grijă de mine, m-ai ajutat să-mi văd partea frumoasă și armonioasă, caldă și iubitoare.
Iți mulțumesc că mi-ai dăruit din timpul și energia ta.
Mă rog să primești, să fii binecuvântat cu energii vindecătoare, armonioase!
Te iubesc și te rog să-mi acorzi iertarea ta!

Știți ce sunt memele?! „Meme este un concept evoluționist introdus în 1976 de biologul Richard Dawkins în cartea sa „Gena egoistă”, care definește ipotetica unitate de informație culturală moștenită, utilizată și transmisă de individ. Așa cum gena este o unitate informațională macromoleculară, purtătoare de caracteristici biologice, structurale și interactive ale individului, meme este simbolic vorbind o genă informațională mentală, o purtătoare specifică de informație culturală. Altfel spus, dacă gena este o unitate replicativă la nivel biologic și mema este tot o unitate replicativă, însă la nivel cultural.[1]

Cărțile, articolele, cursurile, oamenii, care ne influențează, pot fi considerate meme. Suntem conectați printr-o idee purtătoare a unei informații pe care am primit-o și cu care am fost de acord. Nu ne mai gândim ce impact are, doar o reluăm mental și considerăm că este suficient. E bine totuși să fim mai selectivi cu informațiile!!! Dar și cu persoanele de la care le primim. 

Oricum, înțelegem totul prin prisma noastră. Zece cititori, zece ascultători pot duce la 11 păreri aparent diferite. Sunt doar aspecte ale aceluiași adevăr, fiecare privind din „punctul lui de vedere”( când privim degetul cuiva vedem doar partea dinspre noi, unghia sau amprenta- "softwar-ul" degetului). Atunci, pentru ce ne supărăm că altcineva are o altă părere sau „viziune”?!




Avem un unic Judecător, Dumnezeu. Dar Dumnezeu, în imensa Sa iubire, ne iartă greşelile noastre, dacă le recunoaştem şi acceptăm iertarea Sa. Pare ciudat să spun asta?! Nu cred!
 Cei care îl roagă pe Dumnezeu să îi ajute dar ei nu fac nimic pentru îndreptarea, în primul rând a Sufletului, nu cooperează cu Dumnezeu, nu lucrează cu Dumnezeu, nu cred în El. Omul este singurul care poate face asta.

Atunci când, oricâte eforturi am face să ne reamintim, nu mai ştim care a fost cauza supărării, dizarmonia a dispărut. „Dulceața sufletului”, cum spun scrierile patristice, ne înmiresmează Ființa. 

Dumnezeu lucrează cu fiecare în parte, pentru că facem parte din Creația Lui. 
Creația personală ?! învățăm să ne descurcăm sub directa LUI privire! E bine să nu uităm că ne privește, ne trimite ajutoare... 

Lucrează cu tine, dar nu pentru tine, pentru că suntem singurii responsabili de ce creiem prin gând, atitudine, faptă. 

Nu va faceti probleme. Intreaga lume este creatia ta si acest lucru trebuie luat ad litteram” - Dr. Len



9 comentarii:

  1. Terapia iertării are totdeauna ca finalizare "te iubesc" si împăcarea, sau există si varianta iertării ca eliberare dar despărțire definitivă ? Si daca muncești destul timo si faci totul pentru împlinirea terapiei iertării iar cealaltă persoană rămâne hotărâtă in neiertate ? Ramai traumatizat si pus in situația negativă de a te supune hotărârii ei.Există oameni care nu iartă ! Aceștia te fac sa ramai traumatizat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. -Nu facem T.I. pentru a fi iubiți, pentru a determina pe cineva să ne accepte așa cum suntem. Acest gen de „așteptări” duce la manipulare: a noastră și a celor din jur. OBSEVĂM NEIERTAREA?! Ea este ÎN noi.
      - Departe de „a rămâne traumatizat”. Dimpotrivă. Simți o mare eliberare interioară. Dacă o persoană alege să plece-are TOATĂ libertatea de a o face. Impunem cuiva prietenia, iubirea noastră?!
      Incearcă să înțelegi DE CE nu te acceptă prietena ta. Ea îți spune ceea ce ai ca stare interioară –dar nu poți, încă, accepta asta.
      -Lucrează cu încredere cu stările tale. Mai ales că ai o uriașă ocazie acum. Când vei TRĂI Binecuvântările aduse de IERTARE, vei înțelege. Recitește articolele. Nu faci T:I: pentru a ține prizonier pe cineva. Acuzând că te traumatizează această alegere a persoanei respective. Cred că nimănui nu i se poate impune prezența și acceptarea cuiva, doar pentru că așa vrem noi.

      Ștergere
    2. Da, eu sunt de vina !Vreau sa fac ce este drept ! Voi munci pentru asta, oricat va dura ! Vreau rezultatele bune cu mine insami ! Va multumesc !

      Ștergere
  2. Voiam sa mai adaug doar ca sunt situații in care celalalt nu mai dorește prezenta ta si este bine sa respecți această dorință.Cat ar fi de dureros asta am învățat acum. In așa situație, este posibila totusi o altă rezolvare ?...

    RăspundețiȘtergere
  3. Să înțelegi că tu ai creat, in timp această situație. Și este o relație clară, DIRECTĂ!

    Dr. Len, a practicat T.I. cu persoane pe care nu le-a văzut niciodată. Dar deveniseră responsabilitatea lui, pentru CĂ A AJUNS IN PREAJMA LOR. Așa a făcut intreaga lui viață.

    Vrei garanții că TI aduce pe cineva inapoi?! Nu se poate decât să te intâlnești cu tine insăți. Iți doresc să ai parte de această clipă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Arăți că este o situație traumatizantă pentru tine. Acum tu o ții prizonieră prin aceste afirmații. E ca un mic șantaj emoțional. Citește, recitește și practică!!!

      Ștergere
    2. Multumesc mult pt ajutorul din aceste raspunsuri ! Multumesc mult !

      Ștergere
  4. Ce legătură are rei-chi-ul cu Dumnezeu? Cine vindecă, vreun om prin energia lui? dumnezeul despre care vorbești tu, nu există decât în mintea ta... nu te cunoști pe tine și pe nimeni. În anticamera amăgirii tale se vor așeza mulți, așa cum te-ai așezat și tu în pseudo-cunoașterea altuia... pentru ei va fi mai ușor decât pentru tine și cei care îi duceți în direcția aparent plină de ,,lumină și iubire,,. Îți urez să-ți facă parte Dumnezeul Adevărat să-L cunoști... nu-i vei mai folosi învățătura amestecată cu... cu... dacă ai avea idee cu ce, te-ai opri ACUM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceea ce spuneți este ADEVĂRUL dumneavoastră. Așa vedeți. Și vă respect punctul de vedere. Ceea ce, sper că va duce la aceeași atitudine.

      Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text