Cursuri și seminariiCurs IISIS SEICHIM

București

Sămbătă, 23 iunie, ora 13- 17, 
inițiere în Iisis Seichim. 

Ne pregătim pentru magica noapte de Sânziene. Energia, Puterea feminină din Femeie și Bărbat, acaparată de ritualuri secrete, face parte din sacralitatea oricărei ființei umane.

Tiparele omenirii, păstrate în vechile Temple, revin! Învățăturile spirituale sunt graduale. Nu ne sperie complexitatea lor ci simplitatea la care trebuie să ajungem. Lucru de neînțeles și, de cele mai multe ori, de neacceptat. Complexitatea  este dată, de patternurile pe care le-am acumulat în lunga noastră evoluție.

SÂNZIENELE fac parte din mirajul sufletelor noastre! Ele reprezintă (și sunt) un prototip ca parte a evoluției, păstrat în cântece, dansuri, cununi, toate, împreună, făcând parte din Ritual.

Noaptea de Sânziene este una cu adevărat magică. Este noaptea focurilor cerului și pământului,  este împlinire în cer şi  pe pământ, în suflete şi trupuri, este dragostea care rodește.

 În această noapte se deschid porţile universurilor şi lumea de dincolo vine în contact cu lumea pământeană. Este una din noapțile în care orice muritor care bate la vămile nevăzutului şi neştiutului poate să intre, adorând însăși Viața, înălțând Imn de Iubire, doar purtând pe cap o coronită galbenă de flori sau folosind un fir de Sânziană.

„Putere unică, eu sunt prin tot universul, venerată în multe forme, cu diverse ceremonii, cu o mie de nume diferite” - Metamorfoze Apuleius XI, 4

Ancorați puterea lui Iisis, a Zeiței care este un Arhetip. Crescând acum, puterea mentală a umanității, avem acces din ce în ce mai larg, la cunoaștere, pe care e necesar să o și aplicăm. Trebuie multă muncă, cu noi înșine, pentru a rămâne în zona respectivă. Nu e o zeitate pe care să o adorăm și pentru asta EA să ne ofere favoruri. Bărbaților și femeilor deopotrivă.

 Iisis este un prototip, istoric îndepărtat, a FIINȚEI UMANE. A reușit să se impună în fața zeilor, a reușit să învie soțul iubit, a reușit să nască. Adunând și adâncind legendele, vom înțelege. Fiecare după voința și puterea proprie. Dar nu prin aspectele de vodevil sau can-can, desacralizând parte din noi înșine.

Ființa umană are puteri pe care e nevoie să și le cultive pentru a le folosi singură. 

Responsabilitatea?! Față de propria Ființă. Fiecare va ridica Vălul de pe propria imagine a propriei Iisis.

Nu e apartenența la un cult modern, nu e doar un sistem. Este un DAR! Pentru FIINȚA UMANĂ în totalitatea ei, bărbat și femeie.

Puterea unui Simbol poate determina multe, până devine Putere proprie a celui care îl stăpâneşte. Determinările în a-l folosi în circumstanţe mai deosebite (?) e o asumare pe care fiecare o învaţă. 

Un simbol capătă forță prin conștientizarea celui care îl ,,desenează” integrându-l în el însuși.

Devenind Puterea din acel simbol. Aceasta este Puterea lui Iisis !!! 

 Energia specifică dintr-un simbol devine VIE în tine. Trăiești stări de conștientizare deosebite. Îl recunoști cu ușurință în jur dar și în ceilalți. Se spune că lui Iisis nici un muritor nu i-a ridicat încă vălul. De acord. Nici un muritor nu o poate face, nemuritorii însă da ! Fiecare înțelege și alege.  

Gradul 1CKR amplificat de 3, 7, 9 ori,  măreşte Puterea oricărui alt symbol.

Gradul 2Ta Ku Rei , Amplifică şi expandează aspectele Fiinţei, făcându-ne conştienţi de Univers

Gradul 3Ma Yur Ma – Inima ta, vindecată, dăruie asemeni Zeiței, mângâiere și armonie tuturor. Vindecă tristețea, stresul despărțirilor, supărarea.

Grad 4Simbolul Divinităţii - Iertare, vindecarea aspectelor feminine şi masculine, accesează subconştientul propriu cu toate ale …noastre necunoscute

Grad 5Triunghiul vindecării, vindecarea problemelor apărute la anumite nivele ale fiinţei

Grad 6Harth . Simbolul Inimii

Grad 7Zonar_ simbolul care amplifică vindecarea. A fost -şi este folosit în multe asociaţii secrete, Marea Frăţie Albă, ş. a. 

Grad 8 -Tam a Ra Sha –Energia electro-magnetică a ființei

Grad 9 – Fuzionarea Conștiințelor – Acest simbol unește constiinta voastră cu cea a altei persoane,                animal, copac sau planetă. În terapie este foarte util, creind o undă telepatică clară.

Grad 10 – Simboluri pentru maestru

Este un sistem extrem de puternic şi frumos dacă acceptăm că suntem minunaţi şi putem manifesta asta prin curăţenie şi puritate sufletească. 

“Dumnezeu rânduiește un răstimp de liniște, când stau în cumpănă toate stihiile și cerurile cu stele și vânturile” (M. Sadoveanu).

Plățile: http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html

Insciere prin email: dordanaela@gmail.com , menționând un număr de telefon. In funcție de numărul de persoane inscrise, voi stabili și anunța locația. 


...........................................................


Kundalini ReiKi -  Tummo -  Inner Fire    

13 mai 2018, orele 13-17
București
     Atunci când ţi se ascunde puterea pe care o ai, nu poţi să o foloseşti, pentru că nu ştii de ea.

Trăim într-o mare de energii subtile. Putem deveni conștienți de ele, învățând cum să le folosim.

Kundalini este o experiență profundă.  Personală și unică.  
      
Kundalini Reiki

-   Kundalini, de la esență la energie
-   Kundalini în alcătuirea corpul uman
-   Kundalini și corpurile energetice
-   Șarpele Kundalini -  Focul Kundalini
-   Tummo - Inner Fire
-   Beneficii – Efecte – Manifestări somato- psihice
Meditația Florii de Aur


Kundalini, din  esență pură devine energie, pe care o folosim pentru a ne crea (conștienți sau nu), realitatea proprie.
Fiecare celulă este o energie complexă, creind unde de legătură în corpul nostru, manifestându-se apoi în exterior.  
Kundalini ReiKi este o disciplină fizică și meditativeă. Cuprinde un set de tehnici simple care utilizează mintea, simțurile și corpul pentru a crea o comunicare între Suflet și Spirit

BENEFICII
 • Echilibrează emoțiile
 • Oferă claritate minții
 • Încurajează simțul păcii
 • Abilitatea crescută de a gestiona stresul prin relaxare
 • Creste nivelul de energie
 • Crește capacitatea pulmonară pentru o mai bună respirație
 • Reduce stresul
 • Intareste sistemul imunitar si sistemul nervos
 • Ajută digestia și circulația 

EFECTE
 • Circulatia  - Măsoară și întărește inima și stimulează zonele "stagnante"
 • Emoțiile – înveți să fii calm; forță interioară și abilitatea de a gestiona situațiile dificile
 • Glandele - reglementează producția hormonală și ajută la curățarea glandelor, îmbunătățind funcția lor
 • Sistemul imunitar - echilibrează și întărește, mărește eficacitatea celulelor imune, crește capacitatea de combatere a infecțiilor cronice și stimulează glandele și ganglionii limfatici
 • Minte - dă o mai mare claritate, concentrare și înțelegere
 • Mușchi și ligamente - Oferă o întindere lentă, non-violentă, stimulează circulația, previne acumularea de acid lactic și corectează slăbirea lor.
 • Nervii - se bazeaza pe eliminarea toxinelor, cresterea neuro-transmiterii, stabilizarea răspunsurilor sistemului nervos pentru stres si reducerea simptomelor involuntare
 • Scheletul - îmbinări articulate, corectează alinierea, consolidează coloana vertebrală și eliberează presiunea de pe discurile intervertebrale

Spiritualitatea modernă a deschis o Cutie a Pandorei la care este bine să fim atenți. Mulți au ajuns să se mulțumească doar cu concepte trunchiate care produc, în timp, daune emoționale, fizice și psihice, din ce în ce mai dificil de depășit.

Alcătuirea omului este cea mai cuprinzătoare CARTE A VIEȚII! Fizic, emotional, spiritual. Toate sunt forme diferite de energie. Ale aceleiași ENERGII CREATOARE!

Avem la dispoziție acum două tipuri de informații (care devin cunoaștere dacă le și aprofundăm): cea occidentală, științifică și cea orientală, practică și spiritual/esoterică. Fiecare folosește unelte diferite de a descoperi Tainele lumii și omului. Rezultatele sunt în oglindă.Practice sunt amândouă, putând să avem o deslușire amplă asupra noastră.
Cu cât „spiritualitatea” a căpătat valențe apoteotice, crescând energia noastră, cu atât devenim o pradă mai ușoară. Pentru că nu folosim în totalitate ceea ce ESTE în noi. Ci doar pe bucățele, fragmentar. Și, mai ales, nu folosim pentru noi, ci dorim ca alții să se schimbe după cum am început să înțelegem. Plângem că alții sunt „aiurea” dar nu facem mare lucru pentru noi înșine.

Vom pune fața în față cunoașterea occidentală și orientală, despre cele trei creiere și cine le conectează.


-        Trei creiere fizice și trei energetice
-        O cale fizică de conectare – o cale energetică de conectare și colectare
-        Cele trei diafragme – porți, planșee, noduri psihice, cunoscute în vechile şcoli de iniţiere de pe tot pământul. Localizate în Muladhara, Anahata şi Ajna. Acestea au fost supuse unor anumite blocaje, manifestate asupra conştienţei de sine a omului, pe anumite nivele, de-a lungul timpurilor.Știința occidentală:

Creierul sau encefalul (lat. cerebrum, grec. Ενκέφαλον, encephalon) reprezintă partea sistemului nervos central, SNC, aflată în interiorul craniului. Într-un creier uman există între 85 și 100 miliarde de neuroni, fiecare dintre ei având cam 10.000 de conexiuni.

2.Creierul enteric, alcătuit din aproximativ 500 de milioane de neuroni . acest sistem este format din două straturi suprapuse, care se încolăcesc în jurul tubului digestiv.
Acesta funcţionează atât independent, cât şi împreună cu creierul şi ne ajută să identificăm ameninţările şi reacţiile la acestea.  

Neuronii intestinali îşi au originea din aceleaşi structuri ca şi neuronii cerebrali.

3. Creierul inimii  Sistemul nervos al inimii conține aproximativ 40.000 de neuroni (60-65% din celulele inimii sunt celule neuronale) care detectează sensul circulaţiei hormonilor, ritmul cardiac, au legături cu arterele, organele, cu pielea și trimit informații către creier.

Inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât creierul și un câmp electric de 100 de ori mai puternic. Produce 21/2 wați de energie electrică de fiecare dată când bate, creînd un câmp electromagnetic identic cu câmpul electromagnetic din jurul pământului și radiind la douăzeci și cinci de metri de corpul nostru.

Coerență este alinierea energetică și cooperarea tuturor sistemelor noastre.          Nervul vag, al X-lea nerv este cel care face legătura între cele trei creiere.                                       
               Medicul interior al organismului uman

Este un nerv mixt: motor, senzitiv, senzorial si vegetativ.
Nervul vag începe din creier şi ajunge, prin numeroase ramuri, la organe abdominale şi toracice, printre care şi inima. Printre sarcinile acestui nerv se numără cea de a trimite semnale care comunică inimii să-şi reducă ritmul în momentele de calm şi siguranţă. Sau, putem spune,  că începe în abdomen și ajunge la creier!  

Informaţiile sunt trimise spre creier pe calea senzitivă a nervului vag, iar comenzile pentru mişcarea intestinală vin pe altă ramură a aceluiaşi nerv.

Știința orientală:

Trei câmpuri de cinabru sau Dantian

În trecut, practicile alchimice considerau cinabrul (sulfura de mercur) ca fiind o substanţă a nemuririi.

 În corpul omenesc există trei astfel de zone:

„Câmpul de cinabru inferior” – Xia dantian, se aflã în interiorul abdomenului inferior, (creierul enteric), Primul TAN TIEN este asociat cu JING, aşa-numita „esenţă” din tradiţia taoistă. Esenţa (JING) se referă la trup, la „materialele” de bază care susţin viaţa corporală, fiind o formă de energie potenţială ce este desemnată curent prin numele de vitalitate şi este asociată în primul rând cu energia sexuală.  Din punct de vedere subtil, el susţine centrii inferiori de forţă: MULADHARA, SWADHISTHANA şi MANIPURA CHAKRA.

„Câmpul de cinabru mijlociu” – Zhong dantian, este la nivelul sternului, la jumãtatea distanţei dintre cele douã mameloane, în interiorul pieptului (creierul inimii). Cel de al doilea TAN TIEN, denumit şi Câmpul de cinabru median, este în legătură cu timusul şi sistemul imunitar, cu centrul subtil de forţă ANAHATA CHAKRA.


„Câmpul de cinabru superior” – Shang dantian, este zona celui de-al treilea ochi. Cel de al treilea TAN TIEN sau Câmpul de cinabru superior este situat în interiorul capului, în dreptul frunţii, fiind în legătură cu epifiza, hipofiza şi hipotalamusul. Este denumit şi „Cavitatea originară a spiritului nemuritor”.

Toate aceste „câmpuri de cinabru” se aflã în interiorul corpului.

Fiinţa umană reprezintă o entitate energetică unitară, care nu poate fi divizată. Dimensiunea psihică nu poate fi disociată de cea fizică: amândouă reprezintă manifestări diferite ale aceleiaşi energii, se încadrează în aceleiaşi legi şi se află într-o interdependenţă completă, la fel ca două feţe ale aceleiaşi monezi.

Dacă apar tulburări, fie ale psihicului, fie ale organismului fizic, acestea nu pot fi tratate independent unele de celelalte.


Principalele Nadisuri sunt 
Ida – Sushumna -  Pingala, posterioare, cunoscute de marea majoritate  
Saraswati – Meda – Lakshmi. Anterioare, care încep să se activeze la cei care sunt conștient și constant activi pe o cale spirituală.


Cele TREI zone ale FIINȚEI

Pentru ca fiecare zonă să fie activată, există tehnici folosite din ce în ce mai mult de cei care studiază neuroștiințele, determinând o reală și explozivă dezvoltare a lor.
Călugării tibetani monitorizați de aparatura ultra perfecționată - Sfinția Sa Dalai Lama și-a dat acordul inițial acum 17ani, au creat adevărate furtuni academice, unele ducând la descoperiri care au revoluționat cunoașterea actuală.

Prezentarea acestor tehnici, validate și de lumea științifică, este de real folos mai ales pentru cei care au încredere totală în medicina actuală și în medicamentele recomandate.

Pentru cei care doresc să se înțeleagă mai bine, adaptându-se lumii actuale, utilitatea informațiilor prin care să vadă cât de uluitor și complet este propriul corp fizic și energetic, CRED că poate fi salvatoare. Și, mai ales este destul de simplu și concret totul: înveți să te privești ca o Ființă minunat alcătuită pe care poți să o modelezi apelând la cele Trei comori și la Coerența dintre ele.
Conceptul de putere proprie înseamnă că nimeni nu-l poate elibera pe un om în afară de el însuși.

Avem la dispoziție TOATĂ energia universului și noi ne baricadăm în propriile emoții retrăind traume demult apuse.

Gândurile sunt încărcătura electrică din câmpul cuantic (ele transmit)
iar sentimentele sunt încărcătura magnetică din câmp (atrag evenimentele spre noi).

......................................................          Curs Rune- ReiKiSâmbătă - duminică, 19-20 mai


CONSTANȚA

Grad 1- 2- Scurt istoric a celor două sisteme spirituale

- Posturile runelor - stadhagaldr (corp și mâini). În acest fel se interiorizează formele și sunetele.


- Meditații cu Rune. Lucrul cu RUNA personală


- Vindecarea Rune - ReiKi. Metode


- Inițiere în Rune - ReiKiRune_ ReiKi are două etape: Grad 1-2, și Grad 3-4.
Odată ce veți simți, trăi, respira, manifesta Runele, veți folosi tărâmurile energiilor creative ale universului.Adevăr pe care Știința modernă a început să-l demonstreze.

O mare parte din ceea ce știm despre Rune vine dintr-un trecut antic și misterios. Unele dintre ele au venit chiar în zorii omenirii. Forța, Magia lor este reală.


Nu este un curs despre divinația cu Rune. Acest aspect poate apare, implicit, mai târziu, atunci când veți cunoaște energiile specifice fiecărei Rune.

Putem vedea că tehnicile Reiki pot oferi cu ușurință noi opțiuni pentru aplicarea puterii runice.Reiki este o cale! Una din nenumăratele din zilele noastre. Te determină să te cunoști, să-ți simți aievea propria stare fizică, și energetică.


Simbolurile din sistemul de bază, Sistemul ReiKi Usui, sunt kanji japonez-scrierea japoneză. Așa s-a creat o legătură între popoare, neamuri. Treptat însă, fiecare revine la arealul energetic în care se află acum.


Istoria Runelor se pierde în Zorii unor timpuri pline de magie pentru cei mai mulți. Sunt regăsite la multe popoare europene. Germanice, scandinave. Rezonanța lor a cuprins Planeta. Acum!


ReiKi Rune dezvoltă latura de vindecare și protecție, atât la nivel fizic cât și energetic.
Runele pot fi folosite în multe scopuri. De divinație, de protecție, de vindecare, de a transmite mesaje…


Nu este suficient să le desenăm, să memorăm atributele lor. Noi căutăm MAGIA lor, încărcătura lor care SĂ NE ÎNCARCE ȘI PE NOI. Pentru asta trebuie să TRĂIM experiențele energiei fiecărei Rune.


Mai multe informații puteți citi aici: 
Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale :dordanaela@gmail.com


Plățile: http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html

                        

                                     ISIS SEICHIM 


                           sâmbătă , 24 februarie 2018, ora 13-18
                                                                                                                 BUCUREȘTI

Legenda Iisis se trăieşte interior. Lumina Ei este Cunoaștere și Vindecare

Pot participa numai maeștrii Seichim ReiKi
Gradul 1- SIMBOLUL PUTERII amplificat de 3, 7, 9 ori,  măreşte Puterea oricărui alt simbol.

Gradul 2Ta Ku Rei , Amplifică şi expandează aspectele Fiinţei, făcându-ne conştienţi de Univers


Gradul 3Ma Yur Ma – Inima ta, vindecată, dăruie asemeni Zeiței, mângâiere și armonie tuturor. Vindecă tristețea, stresul despărțirilor, supărarea.


Grad 4Simbolul Divinităţii - Iertare, vindecarea aspectelor feminine şi masculine, accesează subconştientul propriu cu toate ale …noastre necunoscute


Grad 5Triunghiul vindecării,

 vindecarea problemelor apărute la anumite nivele ale fiinţei

Grad 6Harth . Simbolul Inimii

Grad 7Zonar_ simbolul care amplifică vindecarea. A fost -şi este folosit în multe asociaţii secrete, Marea Frăţie Albă, ş. a. 


Grad 8 -Tam a Ra Sha –Energia electro-magnetică a ființei

Grad 9 – Fuzionarea Conștiințelor – Acest simbol unește constiinta voastră cu cea a altei persoane, animal, copac sau planetă. În terapie este foarte util, creind o undă telepatică clară.

Grad 10 – Simboluri pentru maeștru
Este un sistem extrem de puternic. Dar şi frumos, dacă acceptăm că suntem minunaţi şi că putem manifest asta prin curăţenie şi puritate sufletească. 
             Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale : dordanaela@gmail.com


.............................................................

Duminica 18 februarie 2018 ora 13- 17
București

Binecuvântarea iertărilor - terapie personală 
Am iertat!  Îmi trece foarte repede supărarea! Dar tot mă mai supăr.
De ce revin stările de ne-iertare, invidie, supărare, nemulțumire?
Apar vechi conflicte în suflet și nu au legătură cu viața mea de acum.
De câte ori să spun Te iubesc, Imi pare rău?
Dacă simt că nu vrea să mă ierte, dar eu am iertat, tot continui?
De ce trebuie sa ne iertam pe noi însine
Deși mă simt bine, tot nu reușesc să atrag lucruri bune în viața mea.
De ce să mă învinovățesc cerând iertare copilului, doar nu i-am vrut răul niciodată? sau părinților, socrilor?! 


Toată lumea știe că sunt un om bun. De ce am parte de răutățile altora?
Ce înseamnă iertarea. Cine pe cine iartă?  Cea mai extraordinară întrebare. Datorită ei am ales să avem această întâlnire.

Bunătatea nu  înseamnă automat și iertare. E o trăsătură a firii umane dar cum suntem un conglomerat de stări, de manifestări, de concepte, avem neiertări care par (și apar din) nemulțumiri, neacordări cu stările altora.

Iertarea este  BINECUVÂNTARE! Când Binecuvântăm, nu avem nici un alt simțământ. Este trăirea din totalitatea cea mai pură, mai curată, dumnezeiască, a ființei noastre!


Binecuvântarea, nu prin cele spuse,nu vorbită, ci fiind cea mai lipsită de cuvinte stare a sufletului. Se descoperă înțelegându-ți propriile trăiri. Alegerile ne aparțin. De fapt: ce înseamnă iertarea. Cine pe cine iartă?  Cea mai extraordinară întrebare. Datorită ei am ales să avem această întâlnire.Aplicarea T.I. este simplă dar trebuie înțeleasă în profunzimile ei cele mai subtile. Asta simt cei care mi-au trimis mesaje cu zeci de întrebări, nelămuriri.

Fiecare persoană este unică. Nu există rețete: spui de atâtea ori și gata! se lămurește situația, dispare dizarmonia fizică, emoțională, mentală, spirituală.

Fiecare persoană, aspect din exterior, reprezintă ceva din interiorul nostru, uneori aflat la mare profunzime. E nevoie de multe persoane care, ca un magnet, să atragă la suprafață ceea ce este acolo. De asta supărările (care sunt neiertări profunde) nu dispar, chiar dacă am făcut pace cu o persoană/situație. Apar alte ocazii. Și credem că T.I. nu a funcționat! Vei lucra în continuare până când, „nimic nu te va mai supăra”. Am pus ghilimele de rigoare, deoarece dacă vă canalizez spre  așteptarea unui asemenea rezultat, e o eroare. 

Pregăti-ți-vă întrebările !!! nu poveștile. Foarte mulți, uită întrebările de dragul povestirii. Veniți cu ele notate pe un carnețel.

Vă doresc pace, armonie și echilibru!

Terapia Iertării poate fi citită :
Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale, numai prin email:dordanaela@gmail.com, 
.....................................................................................................................................................

Sâmbătă 03 februarie 2018
De la ora 12 la 17
București

Seichim ReiKi - grad 1-7


„Este o energie vindecătoare de origine spirituală folosită de preoţii din templele vechiului Egipt….. este o energie fină, gentilă, feminină, cu o vibraţie diferită de Reiki ce produce o profundă modificare la diverse nivele ale fiinţei noastre. Ea este o energie echilibrată ce realizează legătura dintre cer şi pământ ...... care se unesc în chakra sufletului şi chakra a 12-a. Când inimile noastre sunt complet deschise şi pline de iubire putem să ne vindecăm sufletul”.

„ În zilele ce vor veni o să notaţi diverse schimbări în dumneavoastră, în modul în care gândiţi şi simţiţi. O să vă cunoaşteţi mult mai bine decât acum, o să vă redescoperiţi pas cu pas. Fiecare dintre simbolurile Seichim reprezintă o vindecare în sine.
Seichim deschide noi tărâmuri şi planuri care au diverse nivele de energie şi forţă ducându-le să se manifeste în câmpurile energetice ale dumneavoastră”


Mai multe informații citiți vă rog pe pagina Seichim.

Simbolul infinitului
, al contactului cu Sursa
Simbolul amplificarii energiei, Cho Ku Rei
Mingea de energie
Împamântarea
Protectia
Meditatia infinitului


Nivelul II – integrarea emotionala si corporala mai profunda a energiei Seichim
Simbolul mental-emotionalSei Hei Ki
Simbolul distantei – HSZSN
Meditatia armoniei
Tratamentul la distanta folosind energia Seichim


Nivelul III – folosirea Seichim pentru a activa obiecte inanimate (însufletirea obiectelor secundare)
Simbol Cho Ku Ret sau Zara
Meditatia Zara
Meditatia schimbarii perceptiei
Banca cosmica de vindecare


Nivelul IV – realizarea întregului potential al fiintei umane
Simbol Aripi de Înger
Meditatia deblocarii întregului potential
Eliminarea prin scris


Nivelul V – realizarea echilibrului energetic, integrarea deplina cu universul
Simbol Echilibrul masculin-feminin
Meditatia unificarii energiilor


Nivelul VI – realiniere între Sinele Superior, sinele individual si Sinele Divin
Simbol Alinierea sinelui superior cu cel divin
Meditatia folosind simbolul alinierii Sinelui Superior, individual si Divin
Vindecare spirituală


Nivelul VII – identificarea totala cu infinitul, dezvoltarea viziunii interioare si atingerea iluminarii spirituale
Simboluri: EeefTchay, simbolul vederii interioare,
Dai Ko Mio


Simboluri suplimentare: 

Ochiul sufletului- Ra,
Crucea egipteana
Meditatia Maestrului
Acordajul pentru Seichim în sapte nivele
Acordajul folosit în scoala australiana de Seichim


Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale, numai prin email:dordanaela@gmail.com, 

Cursuri și seminarii

Duminică 10 dec. 2017

Ora 13 la 17
București

Kundalini ReiKi -  Tummo -  Inner Fire         Atunci când ţi se ascunde puterea pe care o ai, nu poţi să o foloseşti, pentru că nu ştii de ea.Trăim într-o mare de energii subtile. Putem deveni conștienți de ele, învățând cum să le folosim.Kundalini, din  esență devine energie.

Kundalini, esența care face parte din manifestarea cea mai subtilă a universului. O scânteie din această esență devine parte din noi, Energie.Fiecare celulă este o energie complexă, creind unde de legătură în corpul nostru.Kundalini ReiKi este o disciplină fizică și meditativeă. Cuprinde un set de tehnici simple care utilizează mintea, simțurile și corpul pentru a crea o comunicare între Suflet și SpiritBENEFICII

 • Echilibrează emoțiile
 • Oferă claritate minții
 • Încurajează simțul păcii
 • Abilitatea crescută de a gestiona stresul prin relaxare
 • Creste nivelul de energie
 • Crește capacitatea pulmonară pentru o mai bună respirație
 • Reduce stresul
 • Intareste sistemul imunitar si sistemul nervos
 • Ajută digestia și circulația EFECTE

 • Circulatia  - Măsoară și întărește inima și stimulează zonele "stagnante"
 • Emoțiile – înveți să fii calm; forță interioară și abilitatea de a gestiona situațiile dificile
 • Glandele - reglementează producția hormonală și ajută la curățarea glandelor, îmbunătățind funcția lor
 • Sistemul imunitar - echilibrează și întărește, mărește eficacitatea celulelor imune, crește capacitatea de combatere a infecțiilor cronice și stimulează glandele și ganglionii limfatici
 • Minte - dă o mai mare claritate, concentrare și înțelegere
 • Mușchi și ligamente - Oferă o întindere lentă, non-violentă, stimulează circulația, previne acumularea de acid lactic și corectează slăbirea lor.
 • Nervii - se bazeaza pe eliminarea toxinelor, cresterea neuro-transmiterii, stabilizarea răspunsurilor sistemului nervos pentru stres si reducerea simptomelor involuntare
 • Scheletul - îmbinări articulate, corectează alinierea, consolidează coloana vertebrală și eliberează presiunea de pe discurile intervertebrale       EXPERIENȚELE PSIHICE

·  Creșterea creativității: noi interese în exprimarea de sine și comunicarea spirituală prin muzică, artă, poezie, dans etc.

·  Intensificarea înțelegerii și a sensibilității: înțelegerea propriei esențe; înțelegerea mai profundă a adevărurilor spirituale; conștientizarea deosebită a mediului înconjurător (inclusiv a vibrațiilor celorlalți).Kundalini este o experiență atât de profundă.  Personală și unică.  

      

Kundalini Reiki


Grad 1
-   Kundalini, de la esență la energie
-   Kundalini în alcătuirea corpul uman
-   Kundalini și corpurile energetice
-   Șarpele Kundalini -  Focul Kundalini
-   Tummo - Inner Fire
-   Beneficii – Efecte – Manifestări somato- psihice
Meditația Florii de Aur

Inscriere: dordanaela@gmail.com


Cele Trei Comori ale FiințeiBucureștiDuminică, 19 nov. ora 12- 16

Invățăm: iubire! 
Inițial acesta a fost titlul întâlnirii. Dată fiind „întâmplarea” de azi, când a trebuit să explic cum să „învețe” să fie iubită, revin la el. 

Vrei să ai o viață împlinită? Iubește-te!

Vrei să fii fericit/ă? Iubește-te!

Vrei să fii sănătos/ă? Iubește-te!

Vrei să fii iubit/ă? Iubește-te! 

Iubirea este o ARTĂ! Este cea mai complexă știință cu multe departamente interdisplinare. 


Și totuși, de ce am ales să anunț că prezint cele trei creiere (și toate celelalte)?! Pentru că ele sunt ordonatorii, finanțiștii, cheltuitorii de credite.... de cele mai multe ori ca să fim mai obosiți, deprimați, nemulțumiți etc. Toate acestea au un scop: căutarea Iubirii! Bineînțeles că ... în afara noastră! bineînțeles că nu!!!


Iubirea este drama vieții! Atunci când ești posesiv, apoi devii dependent. O simți doar când ai pierdut-o sau nu o ai (mai ales în timpurile de acum).

Prima parte: CE sunteți, CUM sunteți ca alcătuire corp fizic – corp energetic.


Partea a doua: nu vă promit că vă dau rețete infailibile, secrete, dar că vă veți iubi, asta DA-pot promite! Și dacă TU trezești ÎN tine iubirea, ea se va revărsa asupra tuturor. Fără a face nimic extraordinar.
Bine ați venit în lumea Magiei Iubirii!Informația înseamnă PUTERE! Fiecare informație cuprinde date și o cantitate de cunoștințe. Informația este energie, pe care o modelăm în funcție de cunoașterea acumulată.

Spiritualitatea modernă a deschis o Cutie a Pandorei la care este bine să fim atenți. Mulți au ajuns să se mulțumească doar cu concepte trunchiate care produc daune emoționale, fizice și psihice.Alcătuirea omului este cea mai cuprinzătoare CARTE A VIEȚII! Fizic, emotional, spiritual. Toate sunt forme diferite de energie. Ale aceleiași ENERGII CREATOARE!Avem la dispoziție acum două tipuri de informații (care devin cunoaștere dacă le și aprofundăm): cea occidentală, științifică și cea orientală, practică și spiritual/esoterică. Fiecare folosește unelte diferite de a descoperi Tainele lumii și omului. Rezultatele sunt în oglindă.Cum putem să ne folosim de informații și de cunoaștere pentru a deveni ființe umane care-și stăpânesc destinul?! Așa cum știm că o cană este folosită cu un scop, tot așa putem cunoaște și folosi cele trei creiere conectate (în coerență). Nu e dificil. Ne eliberăm din neputința atât de dureroasă în care se vrea să trăim. 

Cu cât „spiritualitatea” a căpătat valențe apoteotice, crescând energia noastră, cu atât devenim o pradă mai ușoară. Pentru că nu folosim în totalitate ceea ce ESTE în noi. Ci doar pe bucățele, fragmentar. Și, mai ales, nu folosim pentru noi, ci dorim ca alții să se schimbe după cum am început să înțelegem. Plângem că alții sunt „aiurea” dar nu facem mare lucru pentru noi înșine.Vom pune fața în față cunoașterea occidentală și orientală, despre cele trei creiere și cine le conectează.-        Trei creiere fizice și trei energetice

-        O cale fizică de conectare – o cale energetică de conectare și colectare

-        Cele trei diafragme – porți, planșee, noduri psihice, cunoscute în vechile şcoli de iniţiere de pe tot pământul.Localizate în Muladhara, Anahata şi Ajna. Acestea au fost supuse unor anumite blocaje, manifestate asupra conştienţei de sine a omului, pe anumite nivele, de-a lungul timpurilor.

Știința occidentală:


1 Creierul sau encefalul (lat. cerebrum, grec. Ενκέφαλον, encephalon) reprezintă partea sistemului nervos central SNC, aflată în interiorul craniului. Într-un creier uman există între 85 și 100 miliarde de neuroni, fiecare dintre ei având cam 10.000 de conexiuni.

2.Creierul enteric, alcătuit din aproximativ 500 de milioane de neuroni . acest sistem este format din două straturi suprapuse, care se încolăcesc în jurul tubului digestiv.
Acesta funcţionează atât independent, cât şi împreună cu creierul şi ne ajută să identificăm ameninţările şi reacţiile la acestea.  

Neuronii intestinali îşi au originea din aceleaşi structuri ca şi neuronii cerebrali.

3. Creierul inimii  Sistemul nervos al inimii conține aproximativ 40.000 de neuroni (60-65% din celulele inimii sunt celule neuronale) care detectează sensul circulaţiei hormonilor, ritmul cardiac, au legături cu arterele, organele, cu pielea și trimit informații către creier.

Inima are un câmp magnetic de 5000 de ori mai puternic decât creierul și un câmp electric de 100 de ori mai puternic. Produce 21/2 wați de energie electrică de fiecare dată când bate, creînd un câmp electromagnetic identic cu câmpul electromagnetic din jurul pământului și radiind la douăzeci și cinci de metri de corpul nostru.

Coerență este alinierea energetică și cooperarea tuturor sistemelor noastre.

          Nervul vag, al X-lea nerv este cel care face legătura între cele trei creiere.                                       
               Medicul interior al organismului uman

Este un nerv mixt: motor, senzitiv, senzorial si vegetativ.
Nervul vag începe din creier şi ajunge, prin numeroase ramuri, la organe abdominale şi toracice, printre care şi inima. Printre sarcinile acestui nerv se numără cea de a trimite semnale care comunică inimii să-şi reducă ritmul în momentele de calm şi siguranţă.

Informaţiile sunt trimise spre creier pe calea senzitivă a nervului vag, iar comenzile pentru mişcarea intestinală vin pe altă ramură a aceluiaşi nerv.
Știința orientală:

Trei câmpuri de cinabru sau Dantian

În trecut, practicile alchimice considerau cinabrul (sulfura de mercur) ca fiind o substanţă a nemuririi.

 În corpul omenesc existã trei astfel de zone:

„Câmpul de cinabru inferior” – Xia dantian, se aflã în interiorul abdomenului inferior, (creierul enteric), Primul TAN TIEN este asociat cu JING, aşa-numita „esenţă” din tradiţia taoistă. Esenţa (JING) se referă la trup, la „materialele” de bază care susţin viaţa corporală, fiind o formă de energie potenţială ce este desemnată curent prin numele de vitalitate şi este asociată în primul rând cu energia sexuală.  Din punct de vedere subtil, el susţine centrii inferiori de forţă: MULADHARA, SWADHISTHANA şi MANIPURA CHAKRA.

„Câmpul de cinabru mijlociu” – Zhong dantian, este la nivelul sternului, la jumãtatea distanţei dintre cele douã mameloane, în interiorul pieptului (creierul inimii). Cel de al doilea TAN TIEN, denumit şi Câmpul de cinabru median, este în legătură cu timusul şi sistemul imunitar, cu centrul subtil de forţă ANAHATA CHAKRA.


„Câmpul de cinabru superior” – Shang dantian, este zona celui de-al treilea ochi. Cel de al treilea TAN TIEN sau Câmpul de cinabru superior este situat în interiorul capului, în dreptul frunţii, fiind în legătură cu epifiza, hipofiza şi hipotalamusul. Este denumit şi „Cavitatea originară a spiritului nemuritor”.

Toate aceste „câmpuri de cinabru” se aflã în interiorul corpului.

Fiinţa umană reprezintă o entitate energetică unitară, care nu poate fi divizată. Dimensiunea psihică nu poate fi disociată de cea fizică: amândouă reprezintă manifestări diferite ale aceleiaşi energii, se încadrează în aceleiaşi legi şi se află într-o interdependenţă completă, la fel ca două feţe ale aceleiaşi monezi.

Dacă apar tulburări, fie ale psihicului, fie ale organismului fizic, acestea nu pot fi tratate independent unele de celelalte.


Principalele Nadisuri sunt

Ida – Sushumna -  Pingala, posterioare, cunoscute de marea majoritate  
Saraswati – Meda – Lakshmi. Anterioare, care încep să se activeze la cei care sunt conștient și constant activi pe o cale spirituală.Cele TREI zone ale FIINȚEI

Pentru ca fiecare zonă să fie activată, există tehnici folosite din ce în ce mai mult de cei care studiază neuroștiințele, determinând o reală și explozivă dezvoltare a lor.
Călugării tibetani monitorizați de aparatura ultra perfecționată - Sfinția Sa Dalai Lama și-a dat acordul inițial acum 17ani, au creat adevărate furtuni academice, unele ducând la descoperiri care au revoluționat cunoașterea actuală. Și așa cercetările au continuat.

Prezentarea acestor tehnici, validate și de lumea științifică, este de real folos mai ales pentru cei care au încredere totală în medicina actuală și în medicamentele recomandate.

Pentru cei care doresc să se înțeleagă mai bine, adaptându-se lumii actuale, utilitatea informațiilor prin care să vadă cât de uluitor și complet este propriul corp fizic și energetic, CRED că poate fi salvatoare. Și, mai ales este destul de simplu și concret totul: înveți să te privești ca o Ființă minunat alcătuită pe care poți să o modelezi apelând la cele Trei comori și la Coerența dintre ele.

Acum, când Gândul a devenit o Forță reală. Dacă este clar direcționată (credeți că se vrea asta?!) avem de câștigat fiecare și toți împreună!

Inscrierea se face prin email la: dordanaela@gmail.com
Reiji – practică ReiKi

București

 Sâmbătă 04 nov. 2017 de la ora 14 la 18Practica ReiKI este Calea de autocunoaștere. De vindecare pe mai multe planuri energetice. Personală, directă!

Te vindeci tu - se vindecă și lumea!  

Vindecarea fizică fără o corectă înțelegere și atitudine nu poate fi decât momentană.Conectarea cu Sursa?! Mereu suntem conectați cu Ea. CONȘTIENTIZAREA lipsește și asta se învață. Așa cum in timpul Inițierii, cei mai mulți trăiesc stări deosebite, minunate, continuitatea lor înseamnă autotratament- adică conectarea TA, personal, treptat și cu îngăduință cu SURSA originară. A ta, a lumii, a universului…depinde numai și numai  de fiecare. Fără „rețete”.A practica un ritual, un set de tehnici, mecanic, pentru că așa s-au predat, nu înseamnă ReiKi. Tendința occidentalilor de a căuta în afară lor manifestarea Spiritului și a Sufletului, marea majoritate acceptând cu dificultate că vor găsi OGLINDA, a făcut ca practica ReiKi să fie departe de cea originală. A fost „adaptată” atât de mult, încât la ora actuală e necesară revenirea la ceea ce a fost și este, ReiKi. Au apărut tot mai multe mărturii ale celor care au practicat cu maeștrii japonezi. Sunt diferențe atât de mari încât te întrebi, dacă tu, practici ReiKi. Răspunsul este DA, la început, după Inițiere când se transmit direct informațiile necesare. Apoi, intervenind cu „părerile” noastre, alunecăm în alte zone ale manifestării energetice. Pentru occidentali a fost o etapă necesară predarea „inginerească”. A trebuit să ne obișnuim doar cu FORMA vizibilă pentru ca treptat să percepem conținutul și, dacă ne este dat, ESENȚA!

Practicând, te descoperi, te cunoști. Devine o continuitate în viața personală. Mai vizibilă sau nu.Reiji înseamnă să te dărui Energiei Primordiale, Sursei! Nu are de a face cu nici o religie. Cred că ne ajută acum, cunoașterea științifică din fizica cuantică. A înțelege – hrănește emoțiile dând informații cât mai corecte, detailate creierului, care va putea așa, forma noi circuite neuronale. Este evident, dacă privim  descoperirile științifice din ultimii 50-60 de ani și explozia cunoașterii venită din partea orientală,  în final vedem cum, cele două, sunt fețele aceleiași monede.

Practica Reiji (tot practică!!!) este permanentă și pentru toată viața. Este „la purtător”.
STAREA REIKI se cucerește pas cu pas, etapă cu etapă!

Etapele sunt gradate în funcție de fiecare. Se învață practicând! Doar așa se dezvoltă percepția energiei subtile din care suntem alcătuiți. Teorii, informații, păreri sunt multe. Nu crede nimic până când nu percepi singur. Și, mai ales, nu te opri. Profunzimea cunoașterii este imensă. Și cu cât adâncimea ei mai mare, cu atât înălțarea va fi mai evidentă.Starea Ființei este cuprinsă în Esența ei primordială. Încă nu avem această percepție, această cuprinzătoare înțelegere și Înțelepciunea de a pricepe acum, cu mintea care a fost zăgăzuită de atâtea frici, îndoieli, nesiguranțe, devenite stressul lumii moderne.Reiji! Sâmbătă vom PRACTICA - autotratamentul!  Intrebările, nelămuririle, vă rog să le aveți notate pe un caiet. Asta înseamnă că vă asumați ceea ce vreți să știți, că v-ați gândit înainte. Claritatea, concizia sunt necesare și scrisul ajută mult la formularea nedumeririlor.

La final vor primi tratament toți cei prezenți.Inscrierea se face prin email la: dordanaela@gmail.com

Mecanismul Fericirii>stăpânește Emoțiile

Ce ne conduce viața?! Emoțiile! Propriile emoții, de orice fel, nuanță, consistență ar fi ele. Treptat emoțiile devin stări și rulăm în conformitate cu ele fără să le mai observăm. Când avem un șoc emoțional sau sunt o acumulare treptată, ele devin dizarmonii fizice, sufletești, psihice.


Un seminar în care vom învăța prin repetare iar și iar:
- Să recunoaștem starea emoțională din prezent
- Să lucrăm cu ea: o acceptăm sau „extragem” propria energie din ea.
Ce trebuie să faceți pentru a vă simți bine. Nu trecutul e dureros ci reacția continuă la amintiri, reflectarea continuă asupra unor evenimente demult trecute.


Tehnicile moderne de cunoaștere, de vindecare care au ca suport de înțelepciune pe cele orientale au ajutat mii de oameni până acum. De ce?!Practica intensă din timpul și după seminare este cel mai sincer răspuns pe care îl pot da.


Elementele pentru formarea unei noi deprinderi.
-Acumularea de cunoștințe,
- instruirea practică,
- concentrarea atenției și
- exercițiul repetitiv


INVĂȚARE înseamnă formarea de noi legături între evenimente, stări și nu doar memorare
Instruirea practică implică corpul în realizarea unei noi experiențe, cea pe care o dorim, care ne este necesară.


Când ne concentrăm atenția și repetăm de mai multe ori noua deprindere stabilizăm energia devenind tot mai conștienți de STAREA noastră.


Gândirea singură nu poate schimba starea interioară care este înregistrată în corp. De acest lucru trebuie să ținem seama tot timpul, altfel vom fi dezamăgiți de orice tehnică care abordează doar una din cele două aspecte.


Mintea subconștientă nu știe decât ceea ce am PROGRAMAT_O să facă!
Corpul este cel mai bun cititor de gânduri (din subconștient). Tu spui și spui „afirmații pozitive” iar corpul .... vorbește cu subconștientul și te trezești ca o cometă în flăcări.
De ani de zile organismul și-a creat o stare automată de a fi. Știe cum să fie negativist, nefericit, pesimist..., altfel nu se simte bine. Aceste programe sunt 90-95%.Și le mai și comunică fără știrea noastră.


Emoțiile și sentimentele sunt produsul final al experiențelor trecute de viață. Când inundă chimic corpul, ne schimbăm automat fără să realizăm, deoarece corpul se atașează de emoții.


Câți nu au sperat că numai prin repetarea unor afirmații, fără a fi atenți și la starea lor interioară, își vor schimba viața?!Atitudinea de moment se schimbă dar starea interioară revine ulterior cu o putere mărită. Uneori nu mai avem putere de a o lua de la capăt cu afirmațiile pozitive. A gândi „pozitiv” nu e suficient, pentru că partea cea mai mare din sinele nostru există în programul propriului corp, ca negativitate.


Sentimentele și emoțiile reprezintă o înregistrare chimică a experiențelor toxice trecute. Emoțiile sunt produsul final al experiențelor de viață.


Crearea de noi OBICEIURI! Adevărata menire a practicii este să depășim mintea analitică și deprinderile din corp, să pătrundem în subconștientși în programul corpului pentru a face pace acolo, a realiza transformări de durată, permanente.


Conceptul de putere proprie înseamnă că nimeni nu-l poate elibera pe un om în afară de el însuși.


Avem la dispoziție TOATĂ energia universului și noi ne baricadăm în propriile emoții retrăind traume demult apuse.


Gândurile sunt încărcătura electrică din câmpul cuantic (ele transmit)
iar sentimentele sunt încărcătura magnetică din câmp (atrag evenimentele spre noi).


Gândirea pozitivă ne schimbă pe moment și avem nevoie de asta. Atitudinea interioară ne schimbă pentru totdeauna și aceasta este obiectivul nostru.


- Eliberarea de resentimente, traume şi suferinţe din trecut.
- Modalități de înlocuire a programărilor distructive folosite până acum.


Câteva ore în care asta vom face: tehnici de re-cunoaștere a tiparelor emoționale și lucrul cu ele. E fascinant să ,,descoperi” că furia e doar un strigăt din tine, că supărarea e o nuanță distorsionată, că lipsa iubirii e doar un paravan ridicat de tine cândva și ai uitat să-l dai deoparte.


Și pentru că:„Fericirea cuprinde cinci părți. O parte este a lua hotărâri bune; a doua este a avea simțuri bune și sănătate trupească; a treia este reușita în ceea ce întreprinzi; a patra-i reputația bună printre oameni și a cincea abundența de bani și a bunurilor folositoare pentru viață”- Platon

Să ne vedem cu bine!
plata> http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html

Despre emoții:

http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/06/vindecarea-traumelor-din-trecut.html


http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/04/poti-sa-te-vindeci-singur.html


http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/2016/06/cartea-vietii-lectii-de-autovindecare.html


http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/09/forta-creatoare-si-vindecatoare-gandirii.html


http://dor-danaela.blogspot.ro/2015/03/eliberare-emotionala.html


http://dor-danaela.blogspot.ro/2015/03/emotie-sentiment-suflet.html


Inscrierea se face prin email la : dordanaela@gmail.com

vă rog să menționați numele și nr. de telefon

.....................................

    Sâmbătă -   8 aprilie 2017 ora 14-18, București


                           


Sâmbătă 8 aprilie 2017, ora 14, București


- Calea Dragonului de foc

- Drisana – energia feminină a Luminii solare. „Drisana" în sanscrită înseamnă „Fiica Soarelui". Prima Lumină care a făcut vizibil totul, care a întrupat măreția.
Energia Luminii are multiple aspecte directe și indirecte, mai puțin vizibile care însă duc spre Esența Ei.


Drisana – liniștește partea zbuciumată din noi. Este adierea lină și subtilă care circulă blând, constant și liniștit asemeni unei brize.


Drisana este cea mai prețioasă comoară a celor două forțe Yin și Yang. Lumina este alcătuită din energiile Drisana. Apare ca fiind Zeița contopirii dintr-o imensă iubire. Sufletul în care ajunge, conștientizează Armonia deplină.


Cu cât vom medita mai mult ghidați de Drisana, cu atât starea noastră va deveni mai calmă și profundă, liniștită și echilibrată. Vom cunoaște pacea minții și a inimii contopite într-o uriașă compasiune asupra tuturor.

Drisana: percepem având intuiții fulgerătoare la început; devine parte integrantă a Ințelepciunii și așa înțelegem Viața.


- HA - AHI – WAI - Ceremonia Apei.


- Predarea metodelor de inițiere în Tibetan ReiKi și Ha-ahi-wai
- Meditația Drisana


Mai mult despre acest sistem energetic >
http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/p/tibetan-reiki.html

plata> http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html
............................................................                                       Cunoaște-ți perfecțiunea- Nodurile psihice, închiderea și deschiderea lor

-Nadisurile posterioare: Ida-Sushumna-Pingala și Nadisuriele anterioare: Saraswati- Medha- Lakshmi

-Punctele de colectare a energiilor organelor

- Canalele Punții (călcâi) și cele de Reglare

- Despre inima fizică și cea spirituală
Cele trei canale anterioare încep să se activeze la cei care sunt conștient și constant activi pe o cale spirituală. Colectând doar anumite tipuri de energii (datorită obișnuinței) nu vom reuși să ne debarasăm de vechile obișnuințe cu care am făcut cunoștință în copilărie și care devin obiceiuri, subconștientul fiind mereu pregătit să ne îndrume în conformitate cu ele. Prin analogii.

Sediul Spiritului, este Jivatma aflată în partea dreaptă, sau Inima Spirituală, inima Sufletului este în inima fizică din partea stângă. Sufletul este cel care va colecta informațiile despre lumea în care am venit să învățăm. Atunci când vom vrea cu adevărat să renunțăm la „obiceiuri” preluate, vom putea să acceptăm că putem realiza mai mult. Dar încă e dificil, iar puținele informații, care ni se par uluitoare, ne-au polarizat atenția creind uneori psihoze. Activarea nadisurilor (meridianelor) anterioare oricum se întâmplă însă haotic. Asta duce la bolile moderne: stres, depresii, tulburări anxioase, epuizarea totală (burnout), ortorexia nervoasă (preocuparea excesivă pen­tru calitatea alimentelor consumate, o boală aflată în plină ascensiune în acest moment) etc.


Recent mi-a scris o mămică: ,,Aseara l-am intrebat de suflet. Mi-a spus ca e inauntru, sub un capac.

A iesit sufletul afara si s-a jucat cu animalele. Apoi s-a bagat inapoi. Mai are un suflet și in partea dreaptă, zicea ca are două suflete”.

Explicațiile au fost date de un copil de patru ani. Pe parcursul a mai multor zile, ele au fost clare și încă odată am avut ocazia să admir capacitățile cu care venim și pe care le pierdem treptat.

De asta m-am hotărât să reiau cursul despre cât de complex este Corpul Vital cu informații din Medicina orientală susținute de studiile Științei actuale. Situație tulburătoare dar și îmbucurătoare care ne ajută să avem tot mai multă încredere în Vindecătorul care putem fi fiecare.Prea puțin se știe despre punctele de colectaremeridianele anterioareCanalele Punții (din călcâi și datorită cărora bărbații nu se îmbolnăvesc de osteoporoză, femeile da. ) și cele de Reglare.Mintea nu are formă sau culoare proprie, dar ia forma și culoarea obiectelor pe care le dorește și concepe. Când cineva se gândește constant la ceva, va avea parte EXACT de acea manifestare. Deoarece creierul a primit comenzi pe care nu le discută ci doar le execută pentru a ne face pe plac.

Trăim acum într-o lume în care emoțiile sunt mult accentuate. Informațiile despre Vindecare sunt atât de uluitoare încât dacă doar le citim, ni se pare că ele și acționează. Urmează dezamăgirile. Informațiile sunt doar începutul unei călătorii personale.-        Nadisurile posterioare: Ida- Sushumna- Pingala sunt cunoscute din sutele de cărți apărute în ultimii zeci de ani.-        Nadisurile anterioare: Saraswati- Medha- Lakshmi au o importanță egală dar sunt mai puțin (spre deloc) cunoscute. Medha Nadi este canalul subtil al Inteligenței. Cel care face ca ființa să devină stăpână asupra pornirilor egotice.

La ființele comune, curenții gândirii curg prin Saraswati Nadi, activitatea lui Lakshi, Sushumna și Medha Nadi concretizându-se doar atunci când o ființă știe de existența lor. A ști nu înseamnă doar a avea „o informație” ci a fi atent la MANIFESTAREA curenților energetici. Nu e dificil dar cere consecvență.-        Există Puncte de colectare a energiilor organelor, puncte ca niște bazine, care alimentează acești trei curenți energetici din partea anterioară a corpului de care depinde starea noastră mentală, emoțională, fizică. Cunoscute de mii de ani în Orient.

Nodurile psihice, închiderea și deschiderea lor. Pentru a stoca energia, pentru protecție.Important este să devenim conștienți de energia din corp. Apoi să o simțim. Doar așa vom fi capabili să o dezvoltăm, să o transformăm (colectând-o din propriile emoții) și apoi să o stocăm.

Sunt etapele de bază: conservare, echilibrare și transformare a Energiei. Apoi vom putea să avem la dispoziție creșterea, amplificarea ei. Altminteri ne vom răni singuri din cine știe ce „dorință”.Educație, derivă din substantivul „educatio” care înseamnă creștere, hrănire, cultivare! Kant: Educatia este acțiunea care "trebuie sa dezvolte în fiecare individ toată perfecțiunea de care el este capabil". Cu atât mai mult, în zona spiritualității avem nevoie de o educație constantă, prin acumularea de informații și prin aplicarea lor. Doar teorii multe, diverse, ne pot zădărnici eforturile de a ne cunoaște și stăpâni propria viață! 


                                        ***

Locația: trimiteți un email cu nr telefon : dordanaela@gmail.com


Vă rog veniți cu un caiet și pix. 


...............................................................................................Sufletul -pierderea, recuperarea și păstrarea lui

-        Ce și cine este Sufletul?!
-        Conștientizarea energiei sufletului
-        Cum, când ne pierdem sufletul
-        Metode pentru recuperarea sufletului
-        Păstrarea și modelarea Sufletului

Sufletul este însuflețirea noastră divină. Suflul divin care a devenit ...
Emoțiile- cele care țin de cele cinci simțuri pe care le avem pentru a percepe lumea, folosesc pentru cunoaștere părți din energia lui.
Imprăștiem Sufletul. Nu îl pierdem pentru că îl putem recupera.
In fiecare clipă ai la dispoziție tot ce-ți dorești dacă nu ești ocupat/ă cu altceva: gânduri, văicăreli, nemulțumiri. Universul nu te pedepsește - nici nu te binecuvanteaza, Universul răspunde la vibrația pe care o emiți. Un gând, o atitudine care sunt suficient de constante pentru a crea noi deprinderi.
Auzim: „a ieșit sufletul din el”, „are un suflet mare” sau „vorbește, dăruiește din suflet”.

Fiecare suntem părți dintr-un întreg mult mai mare. Uneori căutăm alte părți din întregul căruia aparținem, alteori (lipsiți de energie) luăm de la alții sau dăruim, cu diverse motivații, din propria energie. Universul curge prin noi și dacă învățăm asta găsim Calea împlinirii. Dumnezeirea nu ne pedepsește ci doar se pune la dispoziția noastră-o asumare deloc ușoară pentru că nu o conștientizăm.

A recupera și a ne păstra Sufletul întreg este o adevărată Artă- știință pe care o realizăm cu cât cunoaștem etapele.
Lipsa energiei sufletului duce la:
-        depresii, tristețe, însingurări
-        greutatea în a lua decizii
-        inutilitatea, lipsa de apreciere asupra propriei persoane
-        tendința de a învinovăți pe alții
-        posesivitate, gelozie,
-        încercări disperate de a lua energie de la alții supărându-ne pe ei, acuzându-i, provocându-I sunt doar câteva din manifestările care arată că avem nevoie de o întregire a propriei energii.
Sunt multe căi, tehnici de a ajunge la a fi puternici și, mai ales a și rămâne așa. Pentru că ne transformăm și uneori ni se face dor de vechea persoană. Zilele acestea am întâlni persoane care (fără să realizeze) voiau să revină la vechile stări, devii puternic și brusc, abandonezi! Vrei să aibă alții grijă de viața ta, spui că ei ar trebui să aibă grijă de viața lor. Sunt fluctuații normale, firești peste care se poate trece cu destulă ușurință.
                                     Dumnezeu este în Suflet iar Sufletul este în Dumnezeu.


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Farmece, blesteme, Argint viu 

- cum ne putem însănătoși sau diminua efectele.

Vrei să afli mai multe despre bio-chimia corpului,

despre ce ți se întâmplă zi de zi șicum poți acționa pentru a remedia daunele pe care le suporți?!

Vrei să înțelegi ce înseamnă farmecele, blestemele și cum pot fi înlăturate sau evitate?!  

Atunci învață cum să observi și să analizezi evenimentele care se întâmplă în jurul tău și cum pot fi depășite consecințele neplăcute.


Cunoașterea te ajută să ieși din depresiile, bolile ciudate trupești și sufletești, pierderile cu care ne confruntăm tot mai des.


Aerul, apa, pământul toate au suferit transformări datorate intervenției umane, odată cu industrializarea și mecanizarea activităților producătoare de bunuri.

Ne e teamă de vrăji dar înghițim mercur din amalgamele dentare, plumb din ruj și din apa care curge prin țevi din acest metal, sau fluor, arsenic, cadmiu, crom și altele. Hrana, apa, aerul conțin mai mult sau mai puțin ,,vrăji” de acest tip.

 Metalele grele sunt periculoase pentru că sunt bioacumulabile, concentrația lor crescând în timp, ele sunt stocate în corp.


Deci: ,,ne vrăjim” singuri! Nu trebuie să ni le mai trimită nimeni. Dar tendința este de a căuta ,,vrăjmași”.

E necesar să știi din ce cauză este acumularea în corp și să iei măsurile de rigoare. Iar fiecare are rețeta lui. In funcție de stare, de gândire, convingeri. Iar fiecare corp are nevoie de anumite elemente pentru chelare, în anumite cantități.

 Celula își dereglează buna funcționare pentru a ne ajuta. Durerea este un prim semnal fie că e sufletesc, fie că e la nivel fizic.


                   Următoarele simptome pot indica o intoxicaţie cu metale grele trimise sau preluate atunci când alte tratamente nu au dat nici un rezultat: agresivitate, alergie, slăbiciune generală, lipsă de motivaţie, anemie, astmă, dereglări de tensiune sangvină, oboseală cronică, depresie, dereglări senzoriale (senzaţie de amorţeală, extremităţi reci, furnicături), deficit energetic, inflamaţii, epilepsie, fibromialgie, dureri articulare, eczeme, herpes, aritmie cardiacă, dereglări hormonale, deficienţe auditive, hiperactivitate la copii, sensibilitate la infecţii, afecţiuni neurologice, nervozitate, neurodermită, psihoze, afecţiuni fungice, iritabilitate, dereglări ale funcţiilor tiroidiene, insomnie, ameţeli, dereglări de văz, neuralgie trigeminus, transpiraţie abundentă, inflamaţii ale gingiilor, tremur, autism, legastenie.

In cele două zile de seminar veți învăța despre stările/situațiile care atrag metalele grele, cum le putem depăși, împreună cu metode de vindecare.
Nu doresc nimănui să aibă de-a face cu vrăji trimise cu sau fără Argint viu care au informații personalizate, doar pentru persoana respectivă.

Argintul viu aduce boala, vrăjmășie, dezbinare în familie, ura între bărbat și femeie și greu poate fi oprit, căci el nu stă locului niciodată.Se îmbolnăvește doar cel ursit și numit după numele de botez.

Atunci când argintul viu este trimis cu adresă precisă, orice tratament pe calea medicinei alopate devine inutil. Mercurul nu are voinţă proprie, nu poate să discearnă între bine şi rău, el primeşte o comandă pe care o execută cu precizie. Odată ajuns la destinaţie, atacă biocâmpul victimei până crează spărturi prin care organele din jur încep să piardă energie, de aici o stare permantă de sfârşeală.


Mercurul erodează efectiv biocâmpul, creând breşe care permit energiilor străine să intre. Și cum persoana este într-o frecvență energetică din ce în ce mai distructivă, energiile atrase vor fi asemenea.

Având capacitatea de transmutare, adică trece din stare materială în stare energetică sau invers, unele persoane îl pot duce „pe picioare” mult timp. Dacă unei persoane i s-a trimis doar partea energetică a mercurului, analizele vor ieşi bine, deoarece materia nu este infestată. Dar asta nu înseamnă că este mai puțin periculos. Dimpotrivă.


-        Remedii pentru îndepăratea metalelor grele.

-        Dacă vrei să îți trăiești viața bucurându-te împreună cu cei dragi fă un efort și învață cum să fii sănătos, armonios. Depinde numai de noi!

Persoanele care doresc să se înscrie pentru seminar sau pentru întâlnire particulară, o pot face la telefon: 0740069339

Constanța: Hotel Millenium

29 oct. Sâmbătă: ora 11- 17

30 oct. Duminică-: ora 11-15 

Despre PLATĂ http://dor-danaela.blogspot.ro/2016/07/darul-platilor.html 

Lăsând să decideți singuri poate fi un mare risc pentru mine. Mi-l asum. dar ȘTIU ce valoare are.

                           Vindecă-te singur ! Învață !!!

București 
sâmbătă 30 iulie 2016 de la ora 14 la 18
duminică 31 iulie de la ora 12 la 16
Ultimele metode de autovindecare validate științific ne descoperă propria Putere ! În articolele recente  am scris despre autovindecare. La seminar vom practica ceea ce corpul nostru ȘTIE dintotdeauna. Vom descoperi câteva din programările de vindecare pe care le avem și le vom folosi în autocunoaște și vindecare. Suntem pe calea care duce la TREZIRE INTERIOARĂ a PUTERILOR dar efortul ne aparține.

Nu numai înțelegerea rațională. Neaplicarea duce la alte traume. De data asta transformate în boli moderne.Controlul genetic este despre victimizare.Nu tu îți alegi genele. Ele sunt cele care controlează trăsăturile: nu le poți schimba. Devii victima eredității tale. Dar dacă îți schimbi reacția față de mediu, schimbi și controlul genelor asupra ta.Tu ești cel  care are capacitatea de ați schimba percepția și răspunsul. Atunci tu ești cel care controlează genele.Cu cât devii mai conștient, cu atât mai puțin vei fi influiențat de câmpurile din interior/exterior.Linkuri utile depre ceea ce vom aplica găsiți în postarea de aici:


Eu nu promit decât informații clare care determină practica. Cât o veți continua depinde de fiecare. Dar măcar veți conștientiza că SE POATE să ai grijă de tine! Admir această primă ,,descoperire”, uimirea care se așterne pe chipul celor care depășesc ,,nu credeam că așa ceva este posibil”.Atenuarea traumelor de la prima aplicare a metodelor este evidentă. De ce să nu înveți că depresia nu e starea ta firească, că prăbușirea psihică poate fi înlăturată și fără tona de medicație, că o durere de spate, umăr, genunchi se poate vindeca treptat?!Creierul fiecăruia este asemenea unui diapazon.  Pentru că pot fi receptate  semnalele emise de creierul tău cu ajutorul magneto-encefalografiei. In electroencefalografie se pun electrozi pe cap care înregistrează funcțiile creierului. Dar în noua metodă, a magneto-encefalografiei, sonda este situată în afara capului și se pot  detecta funcțiile creierului din exterior.Deci: dacă pot citi din exterior activitatea creierului meu, atunci oare ce fac?Inseamnă că eu îmi transmit în exterior undele cerebrale, toți suntem ca niște diapazoane. Atunci hai să primim informații care ne sunt necesare autovindecării.Gândirea pozitivă are nevoie de sprijinul ideilor subconștintului tău. Deși mintea ta conștientă spune: ,, vreau să am idei pozitive”(doar 5% din viața ta este influiențată de mintea conștientă ), vezi că întreții un gând pozitiv doar cu mintea conștientă, iar tu contribui cu doar 5% la viața ta, 95% din viața ta provine de la subconștient. Și dacă subconștientul nu susține aceste credințe, atunci de fapt tu te lupți cu tine însuți. Și nu sunt prea mari șanse să îți dai seama ce înseamnă să ai o gândire pozitivă.-        Ultimele studii științifice au determinat că doar 2% din boli sunt boli genetice, 98% sunt cauzate de mediul exterior, înconjurător și el corespunde mediului tău interior.E o oglindă.-        Genele îți oferă o sensibilitate în a avea o boală, dar această sensibilitate este in funcție de cum iți percepi tu, viața. Dacă intri în rezonanță cu stresul, atunci preiei acea vibrație dizarmonică și o introduci în viața ta și ajungi să ai acea dizarmonie în propriul tău corp.Autovindecarea cred că este visul frumos al fiecăruia. Acum din ce în ce mai realizabil. Responsabilitatea ne aparține.Inveți:-        Farmecul Surâsului interior ! Adică realizarea lui conștientă și asumată, tehnicile care implică nucleele amigdalelor, a sistemului limbic. Un om informat este un om puternic!!! Funcţia sistemului nervos este să perceapă mediul şi să coordoneze comportamentul tuturor celorlalte celule din vasta comunitate celulară.-        Beneficiile căscatului !- mai mult decât interesant, nu?!

-        Tehnica EMDR.Acum știm că experienţele din viaţa părinţilor modelează caracterul genetic al copiilor lor. Celulele sunt modelate în funcţie de mediul în care trăim. Iar MEDIUL EȘTI TU !!!                                     Învățăm, practicăm și reușim !Despre PLATA cursurilor vă rog citițiPentru mine este important să știți/înțelegeți cele scrise. Doar așa avem o bună comunicare/comuniune.Inscrierea se face prin trimitere email la : dordanaela@gmail.com în care vă rog să menționați numele și nr. de telefon

București
Sâmbătă 30 iulie 2016 ora 14- 17
-duminică 31 iulie de la 12 - 16,  cu pauzele necesare. 


.............................................
Ce vrei să AI în 2016 – proiectează-ți viața pentru următorul an
Ridicăm ochii spre cer și ne bucurăm de Soare și Lună, de stele și galaxii. Știm că acolo este lumea Îngerilor, Arhanghelilor, a strălucitoarelor Puteri cerești către care ne îndreptăm năzuințele, așteptările, rugile.Mai ales acum, când Kali Yuga este spre un final care am dori să fie cât mai rapid pentru a descoperi Satya Yuga, epoca strălucitoare și înfloritoare a Planetei TerRa-Geea și a noastră. Trecerea nu este ușoară așa cum o simțim deplin în dezordinile actuale fie că sunt la nivel planetar sau individual.Cunoaștem entitățile cerești, ierarhizate datorită informațiilor pe care timpurile de acum ni le fac mult mai ușor de accesat.Îngeri, Arhangheli fac parte din ce în ce mai mult din diverse terapii. Religiile se opun mai mult mai sau puțin acestor forme de cunoaștere, de mediatizare insistentă. Și au înțeles marea majoritate că suntem îndrumați cu iubire, cu îngăduință spre a FOLOSI energiile din noi, din jurul nostru, cele care aparțin Planetei. 

Avem parte de consiliere însă noi aplicăm! Simplu și firesc! A spune că îngerii ajută e perfect dar să știi CUM o fac ei: prin INFORMAȚII! (foarte, foarte rar direct) pe care tu trebuie să le aplici. Direcționează spre tine pe cineva, o carte, o ,,întâmplare” și tu trebuie să ,,înțelegi” și să aplici.Bunii noștri vorbeau despre zâne, spiriduși, pitici, elfi… care le ocroteau grădinile, casa, gospodăriile, pajiștile. Dar se Rugau forțelor cerești și așa învățau să se păzească de a nu pricinui rău în jur. Ascultau și credeau! Primeau și acceptau cu  Sufletul!!!Nouă ne este teamă de reptilieni, extratereștri; lor le erau teamă de zburători, Muma pădurii, balauri cu mai multe sau mai puține capete. Fac parte din memoria noastră iar a uita nu e semn că aparținem Planetei cu tot cu vizitatorii diferitelor dimensiuni, mai mult sau mai puțin doriți.Există o inteligență a Terrei, a Naturii în tot ceea ce ne inconjoară care este reală. A înțelege REALITATEA energiilor Terrei este MARELE pas. Se spune că în câmpul eteric al planetei au început de câțiva zeci de ani transformări profunde care ne afectează. Normal! Doar noi le-am provocat. Uneori având cunoaștere, alteori ignorând.-         Cum am fost determinați să simțim atâta durere, insingurare, teamă, frică pe această Planetă care este Casa noastră acum?! Și mai ales DE CE, de CINE și pentru CE?!Amestecarea voită a informațiilor, de greu te descurci în hățișul lor, cred că ne-a zăpăcit și nu mai putem comunica despre un subiect având același înțelesuri. Unu a citit una, altul alta și se pot isca dizarmonii între persoane.

Trăim într-un univers al gândurilor, univers conceptual care are o Inteligență nematerială, dinamică, conștientă de Sine și noi am pierdut legătura cu acest Univers care este Natura celestă și pământeană.În ultimii zeci de ani am învățat diverse, diferite TEHNICI de VINDECARE. Unele care folosesc forța mentală adăpostită de creierul nostru, care este instrumentul Spiritului iar altele folosesc inteligența emoțională care este instrumentul Sufletului

Gândirea pozitivă ajută să înțelegem cum să ieșim din distorsiunile emoționale însă nu e suficient. De ce?! Forțele cerești ne îndrumă atunci când le cerem ajutor CUM SĂ FOLOSIM emoțiile sufletești în propria vindecare. Infuzia tot mai puternică, mai densă de energii cosmice spre asta ne ,,trezește”: legătura cu Planeta MAMĂ care ne hrănește primele patru corpuri: fizic, vital, emotional și mental pentru a reuși să stabilim și stabiliza legătura cu următoarele trei.Doar a GÂNDI nu e suficient. Devine o simplă înțelegere rațională asupra Vieții. Informații doar! și nu avem cum fi mulțumiți. Ne hrănim cu energia Planetei pentru a stabiliza legătura cu Puterile cerești și a deveni responsabili de fiecare gând, faptă care are o influiență covârșitoare asupra tuturor. Nu avem putere de a folosi informațiile primite și fără această HRANĂ nu am axista. 

  Ingerii ne îndrumă- acesta este ajutorul pe care ni-l dau la rugile, solicitările, cererile noastre. Cerem vindecare pentru o boală. Ne ,,apare” informația despre o plantă, un  tratament. Dar nu ei vor bea ceaiul vindecător.Cine a cunoscut și folosit Puterile Terrei ne conduce

Înțelegem asta la nivel rational, emoțiile o iau razna și nu reușim să ieșim din cercul vicios creat. Emoțiile joase alimentează puterea care ne domină. La fel de adevărat că Energiile Planetei au fost distruse sau făcute prizoniere. Vrăjitorii (nu Magii) au această cunoaștere și o folosesc (încă). Farmece, vrăji în care sunt folosite cele trei elemente (pământ, apă, foc) și acum atacurile psi (aer) cu tot arsenalul sofisticat datorat științei, sunt REALITĂȚI pe care trebuie să învățăm să le depășim.Vindecarea noastră, oricâte tehnici am învăța,  depinde de vindecarea PLANETEI ! Starea EI am influiențat-o în ultimul secol enorm. Așa a dispărut legătura CONȘTIENTĂ cu Făpturile energetice care alcătuiesc NATURA PLANETEI. Ne considerăm stăpâni folosind abuziv totul. Nu mai avem nevoie de alți vrăjitori, noi am devenit. Poate doar când suntem ținta altora, individual, simțim ce înseamnă asta și credem că e nedrept.

 La nivel de subconștient AM RĂMAS toți (aproape) în legătură, în rezonanță, cu lumea din planul eteric al Planetei. ȘTIM- SIMȚIM  asta fără să ne convingă nimeni.-Vrei să cunoști legătura dintre sănătatea corpurilor fizic, vital, emotional, mental?-Vrei să înveți despre dimensiunile reprimate al propriului Suflet? Cum pot fi ele eliberate, vindecate?!-Vrei să înțelegi și să folosești informațiile spre care ești îndrumat datorită Rugilor tale?! ,,Cere și ți se va da!”. Ceri Spiritului –Tată și ești îndrumat spre a folosi Energia Mamei din jurul tău devenind conștient de TINE. Folosești Energia PLANETEI prin îndrumarea entităților cerești. ,,Nu învârte Dumnezeu la mămăliga ta” spune părintele Rafael Noica. Noi asta am vrea. Asta așteptăm și ÎNCĂ trăim după cum am fost determinați preluând mecanic. A folosi doar puterea mentală duce la anihilare Emoțională ceea ce înseamnă deprimare pentru că devenim reci, raționali dar simțim că nu așa suntem creați. Ori legătura dintre noi și Natură asta presupune: emoții pure, curate! Spiritul NATURII pământene nu ne înțelege ,,gândirea rațională” ci reacționează la EMOȚIILE noastre. Dacă nouă nu ne priește să fim supărați, furioși, dezamăgiți etc., așa îmbolnăvind organele din noi (ficat, inimă, plămâni etc.) sigur ,,emanațiile” noastre nu ajută nici Planeta pentru că îmbolnăvim Energiile Ei care sunt matricile ințiale ale noastre dirijate din Înaltele Sfere Cerești. Sfera energiilor terestre, sufletești este legată direct cu cea a dimensiunilor spirituale, cerești. Nu mai înțelegem asta! In loc să devenim legătura dintre cer și pământ privim ba în sus, ba in jos. Cum este SUS este ȘI JOS !!! Nu vom accede la lumile superioare fără a ști cum să folosim conștienți lumea noastră.

-Cum să percepem dimensiunile energetice ale PLANETEI TERRA !!! și implicit ale noastre.Știu, e dificil de înțeles după o lungă perioadă în care Energiile Planetei au fost folosite de om pentru a CREA realitatea materială dar distrugând prea mult. Din elementele fizice – din minereuri de exemplu - s-au creat noi produse care ne-au îmbunătățit traiul, ni l-au ușurat. Dar ….au fost folosite și pentru a ,,otrăvi” distruge. E doar un mic aspect. Sunt altele mult, mult mai ….complexe.A fost afectată bioenegetica spațiilor, a caselor, a noastră. Primim ACUM îndrumări, datorită Credinței, a Rugilor cum să ne revenim. Valuri de energii celeste care conțin informații !!! le vom decripta și aplica –ne va fi bine AICI, pe Planetă !!!

Epoca Sattyei deja a început. La fel și ,,treieratul”.

Avem ocazia să folosim CONȘTIENT energia Echinocțiului din această primăvară, precedat de două evenimente astrale foarte puternice, eclipsele de Soare și Lună, pentru a ne determina ÎMPLINIRI în anul calendaristic care începe acum. Spiritele din înalturi ne învață cum să creem FORMA însă noi o ,,umplem”. Vechile învățături ne sunt de un real folos.
Vom învăța la acest seminar să percepem Energiile spațiilor energetice din jur. Percepția subtilă!

Recunoașterea și sistematizarea aspectelor vital-energetice a zonei în care trăiți, a casei, grădinii pentru a ajuta la refacerea ei. Pentru că altfel nu vom mai avea cu ce ne HRĂNI fizic dar și energetic. ( avem nevoie de o hartă a regiunii, de un plan al casei sau al locului pentru care vrem să lucrăm).

Hrana care ne va fi de folos în următorul an pentru ÎMPLINIRILE pe care ni de dorim!!! Echinocțiul deschide o asemenea Poartă pentru noi!

Să ne vedem cu bine! 
..................................................................


Terapia iertării pentru 
Suflete pereche-suflete gemene

Despre Terapia iertării găsiți filmulețe la secțiunea Video personale 


Așa cum dincolo de o emoție se mai află una și încă una, DINCOLO de IERTARE ESTE DOAR IUBIREA. Care este o unică vibrație, în toate: în noi, în jur încât nu mai faci nici o deosebire între tine și TOTUL acesta nemărginit. Am învățat să parcurg aceste sinusoide de dorul acelei stări. Ea este permanent VIE, dar știu că din fiecare, și din mine, mai sunt multe de ,,eliberat”. Noi pe noi ne eliberăm, acordând așa libertate tuturor.     
 EU MĂ  EXPERIMENTEZ PE MINE ÎNSĂMI PRIN CEILALȚI. Dar vine o clipă când va trebui să stau față în față cu AMINTIRILEBărbatul și femeia alcătuiesc un întreg. Dintotdeauna. Cum știm care sunt cele două părți complementare?! Se poate apela la astrologie, la numerologie, la radiestezie, radionică pentru a ,,afla”. Dar uneori compatibilitatea stabilită așa pare a nu mulțumi. Mai este necesară ceva: o chimie subtilă, o empatie dincolo de cuvinte ci doar a privirii. Atingerea ... cuantică a nevăzutului dar care crează unde mai puternice decât orice.
Dacă începi o relație, dacă ești deja într-una și nu știi ce să mai faci, învață să ,,vezi” care este compatibilitatea care s-a destrămat. Pentru că avem trei tipuri care depind una de alta: compatibilitatea fizică, biosică și noesică. Ele dau diferite informații despre starea noastră într-o relație cu un partener, cu locul de muncă, cu casa noastră, cu Dumnezeu. Cu tot ce ne înconjoară și care sunt rezonanțe ale energiei din noi.
Un seminar în care voi vorbi despre:
-        Ce înseamnă suflet pereche dar și suflet geamăn
-        Puterea despărțirilor : de vechile deprinderi, de obsesii care devin ele posesive și ne marchează comportamentul.
-        Înțelegerea fiecărui tip de comportament. De exemplu integrarea Bunului Simț în relațiile noastre ne poate salva din neajunsuri, neînțelegeri. Este una din capacitățile umane care a pierdut din valoare. Avem un Bun Simț înăscut (și pierdut) dar și un BS pe care îl dobândim prin învățare și înțelegere.
-         ,,Compatibilitatea există sau nu”  cred unii. Deocamdată spun că este un subiect mult mai amplu și subtil pentru a ne hazarda în a cataloga ferm.

-        Avem sau nu un Suflet Pereche?! Dar unul geamăn?! 

Să ne vedem cu bine !!!**************************Arta de a gândi și jocurile mințiiCele trei computere biologice: - Complexul reptilian – vocea corpului în creier
-        Sistemul limbic sau mamalian-integrează datele de ordin emoțional
-        Neo-cortexul integrează datele de ordin intelectual
Funcțiile emisferelor cerebrale, partea cea mai voluminoasa a encefalului.
                 -modalități de determinare a emisferei dominate
                 -respirația toracică, respirația abdominală (schimbarea respirației vă schimbă gândurile)
Vizuali – auditivi- kinestezici. Ce definește relaționările lor cu lumea exterioară, cu cea interioară.
Armonizarea meridianelor.
Undele cerebrale- beta, alpha, theta și gama.
Emoțiile, sentimentele între senzații și percepții
Corpul ca o matrice . Cum să găsești soluții la problemele tale, să recunoști programările din ele
Extinderea ajutorului energetic către cei dragi
Dezvoltarea puterii mentale în etapa actuală. Dacă suntem mai puțin autodistructivi, sentimentele se schimbă pe baza gândurilor pe care le avem.
Neuroștiința și ,,sistemul de recompensă” în crearea dependențelor.
,,Viața mea a fost plină de nenorociri îngrozitoare dintre care cele mai multe nu s-au întâmplat niciodată” –Michel de Montaigne
Arta de a gândi și jocurile minții - Este doar un gând care nu poate face rău nimănui. Propriile gânduri și credințe reprezintă cauza problemelor noastre, determină modul în care interpretăm lumea dar și cum ne simțim zi de zi.
Să ne vedem cu bine !!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


      Cum transmitem iubirea 
 pentru a ne împărtăși unii altora

-        Emisfera cerebrală dominantă – care ne ,,controlează” acțiunile
-        Tipurile senzoriale, sursele emoțiilor noastre
-        Cum recunoaștem cărui tip senzorial aparținem
-        Cum percepem lumea prin cele cinci simțuri: olfactiv, gustativ, vizual, tactil, auditiv, cele care  oferă „cărămizile” din care se constituie experienta internă a fiecăruia.
-        Deprinderile pe care ni le formăm din copilărie. Dar ele nu reflectă imensul potential pe care îl avem. Trebuie treptat să și-l descopere fiecare
-        Oamenii fac multe lucruri doar din obișnuință, neștiind însă de ce/dacă le sunt necesare.  Unele devin erori, greșeli dar pe măsură ce crești iar atitudinile pe care le avem pot duce la interpretări greșite, impiedicându-ne să ne atingem scopurile.

De stilul nostru senzorial – vizual/spațial, auditiv/ritmic, corporal/kinestezic, digital, depinde în mare măsura cum comunicăm între noi. Dacă ne adresăm unei persoane vizuale folosind cuvinte ce sugereaza sunete, îi va fi mai greu să înțeleagă ce spunem, sau i se pare neatractiv. Dacă însă îi povestim ceva folosind descrieri vizuale s-ar putea să fie mult mai implicată în discutie, în relație.

Deseori incompatibilitățile între partenerii de cuplu se pot datora diferențelor dintre stilurile lor cognitive.

A ne cunoaste stilul propriu  poate fi folositor în toate tipurile de comunicare, când vrem să ne facem mai bine înteleși, să îi convingem pe ceilalți sau pur și simplu să împărtășim anumite experiențe. Aceste canale senzoriale și de percepție fac diferența în comunicarea partenerilor dintr-un cuplu, familie, societate.
Un vizual îi “arată” partenerului că îl iubește, acel partener care poate să fie auditiv  o să îi răspundă: “nu îmi spui că mă iubești”…

Sunt lucruri pe care dorim să le stim? Să ai libertatea de a te cunoaște, de a afla cine ești. Suntem din naștere programați să tânjim după fericire, înțelegere, înțelepciune, dar ajungem să ne sustragem realității neștiind cum și cât suntem de minunați ajungând să căutăm experiențe extraordinare oriunde; sau devenim noi căutători, învătându-ne în drumul nostru spre înțelepciune?! 

-       
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Seminar:  

          

                Emoțiile sunt oglinda noastră

              Adevărata bogăție se află în propria ființă. Acolo trebuie să căutăm pentru a ști ce să facem pentru propria împlinire. 
             Emoțiile și sentimentele sunt hrănite, întreținute de noi. Ele  depind de tine ca să existe, nu tu de ele. Emoțiile sunt atât de diferite, pentru că ele reprezintă informații înțelese de fiecare în parte și care provoacă un anumit impact în noi. Brusc sau în timp. Emoțiile se manifestă prin stări care și ele depind de cel care le are. Devin uneori boli trupești, psihice.
           Cert este că nu ne cunoaștem stările, emoțiile. Și aici I.Q.ul nu ne este de ajutor. In faza de început, când adunăm informații despre ,,temă” DA! Apoi intrăm în tr-o lume vastă și necunoscută: NOI.

Ce vom face la seminar:
         Vom căuta să descoperim fiecare, emoțiile prezente în noi : în trup și în aură, care este câmpul morfic al corpului dar și al fiecărui organ. Ținând cont că  suntem auditivi, vizuali sau kinestezici, fiecare va descoperi metoda care i se potrivește.
-        Ce facem cu Emoțiile prezente în noi?! Deblocarea emoţiilor reprimate - Practică
-        Conștientizezi așa importanța vindecării emoționale. Afli cum să îţi recunoști și să îți manifeşti emoţiile.
- Dezechilibre enegetice provocate de tensiuni interioare, emoţii negative puternice, resentimente, traume emoţionale care stau la baza apariţiei unor boli, unele  dintre ele foarte grave (boli imunologice, cancer, etc) 


Emoții - sentimente ! Emoția poate deveni un sentiment. Sentimentele se pot manifesta prin mai multe emoții care pot distruge treptat relațiile, viața. ,,Hărțile” ( pozele postate) ne sunt de ajutor în călătoria noastră personală.
Cunoașterea înseamnă un efort personal, susținut mereu, de autovindecare. Autoîngrijire permanentă. Nu numai înțelegerea și acceptarea. Fără manifestare rămânem doar cu o simplă imagine a ceea ce poate fi și ne mirăm că nu este. Poți ,,extrage” dintr-un sentiment emoțiile nedorite.


Identifici strategiile interioare autodistructive:

- Restabilirea armoniei şi a sănătăţii
 - Eliberarea de resentimente, traume şi suferinţe din trecut. Modalități de înlocuire a programărilor distructive folosite de propria persoană. Practică
- Dobândirea echilibrului psihic şi mental.

La ce rezultat ajungi:
• Vindecarea rănilor emoționale acumulate după despărțiri, decese, boli, nereușite,
• Echilibrare emoțională
• Gestionezi mai bine situațiile care pot provoca răni emoționale
• Te împaci cu tine și așa obții armonizarea cu ceilalți
• Recâştigi sau construiești încrederea în propria ființă, în relația de cuplu, în viață
• Restabilești armonia în propria ființă și în jur
• Afli tu singur modalități de înlocuire a programărilor distructive folosite de propria persoană cu altele binefăcătoare mai ales în relaţia de iubire
• Înveți unele elemente pentru a comunica constructiv în relaţia de cuplu, cu copii, la serviciu, cu prietenii

          * Înveți  și descoperi cât de minunat poți fi !!! 
               Suntem unici dar suntem toți împreună. 
  Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale :
                dordanaela@gmail.com                      Cum te vindeci 
            Corpul nostru se vindecă singur 
               dacă tu accepți să îl înțelegi Din rezonanța vibratorie se știe că dacă două piane sunt acordate la fel și apeși o clapă la unul, în celălalt va vibra aceeași coardă. Undele de rezonanță care vibrează la unison amplifică totul determinând o stare imposibil de numit, dar de care nimeni nu se îndoiește că există, și în viața noastră. Nu știm însă cum să facem acest lucru. Sau nu știm că se poate.
Suntem kinestezici, vizuali, auditivi. Vom percepe lumea și ne vom manifesta preponderant prin una sau două din cele trei. Un kinestezic vrea mângâiere, un vizual vrea cuvinte, șoapte.  Cine nu știe cum este celălalt nu va ști să ofere dar nici să primească. ,,Eu dau, dar nu știe să primească….” Naște prăpastii și nu înțelegem cum de am ajuns acolo, de ce în timp devenim ,,paraleli”  în manifestări însă în adâncul sufletului flacăra încă este prezentă. Apare o durere căreia cu greu îi facem față. Treptat va arde doar înlăuntru, tot mai încet.

Compatibilitatea cu o persoană nu înseamnă numai ,,potrivire” ci să descoperi cum este alcătuit celălat. Înțelegându-te și pe tine. Nu cred că există persoane total incompatibile ci doar diferite ca și ,,construcție” interioară. Avem ocazia să învățăm cât de complex și bine alcătuită este lumea noastră.

Nivelul la care te autocunoști, este nivelul la care îți controlezi viața. Cel ce nu studiază cu pasiune universul propriu este asemeni frunzei în bătaia vântului. Și o mica briză îi va schimba poziția față de lumea interioară și dinafară.

Dragostea este o autosugestie – Iubirea este ceea ce crezi la un moment dat că nu există și abia atunci O trăiești în totalitatea ei. Iubirea nu o poți dărui pentru că nu e ta dar ….tu ești iubire! Seamănă a taină dar este Unica Magie a Vieții! Care se trăiește prin Ea însăși.

Orice concept este o închisoare pentru că ne raportăm numai la el. A ști cum ești tu, cum este celălalt ne salvează din dramele vieții care par insurmontabile. Avem nevoie de o doză zilnică de dragoste dar mai ales de iubire. Hei! Nu de la alții mai întâi. Tu, când ți-ai spus ultima data că te iubești, că ești o Ființă minunată?! Când ți-ai surâs?! Dacă tu nu crezi că ești așa atunci de ce aștepți ca alții să te vadă (cică) cum ești?! CE le arăți: neâncrederea, smiorcăiala, nemulțumirile și mătrăguna din tine?! Bravo! Să nu te miri că se face brusc ceață și nimeni nu te mai vede.Poți să te miri cât vrei de ,,ingratitudinea” altora. A ta este totală. Față de tine dar….și față de Dumnezeu. Uităm nu?! Uităm că suntem după chip și asemănare. Știu. Știu că uităm. Dar ce minunat este când ne amintim. Și dacă încercăm să o facem tot mai des, din ce în ce mai des, nu alunecând în nici una din cele două (să ne fie drag numai de noi sau numai de Dumnezeu) atunci deprindem Arta Iubirii !

Insă…. Dar… In numele iubirii VREM ! îi facem responsabili pe ceilalți pentru fericirea nostră. Vrem să DĂRUIM iubire. Vrem să PRIMIM iubire. Când o dărui – ea dispare din tine. Când o primești - nu ai ce face cu ea. Fiecare trăim în felul nostru personal iubirea. Asta e frumusețea vieții. Răsfrângem ceea ce este în noi. Când nu mai este, se năruie orice relație.
Așteptările de la celălalt nu-și au rostul. Nu e ca un salar pe care să îl împărțim pentru achitarea datoriilor.Punându-ți fericirea în mâinile altcuiva împovărezi acea persoană. Dependența la un moment dat devine sclavie. Din care vei dori să ieși.Ne bazăm fericirea pe alții și în noi nu suntem atenți ce există. Uneori un gol pentru că nu am avut grijă să fie mereu plin.

             

                    Vindecarea  Sufletului prin Emoții

         Se spune că ne naștem cu o ,,haină” albă, curată, pură și strălucitoare, înmiresmată și al cărei foșnet e o suavă melodie... Treptat ea devine  multicoloră, miresmele devin tari, pătrunzătoare, sunetele sunt stridente sau de o gravitate care înspăimântă.
         Treptat culorile devin pale sau se întunecă. Miresmele dispar și se alterează. Sunetele atât de mângâietoare par sunete de alarmă . Toate taie, sfâșie frumoasa hăinuță.
Noi - fiecare în parte suntem așa. Nu e o metaforă ceea ce am scris.

 CE ne face să arătăm zdrențuiți, murdari și pe dinafară dar și înlăuntrul nostru?!
Pe primul loc sunt emoțiile care devin stări. Gândurile încep să capete,,teren” tot mai mult pentru că s-a mărit masa ,,visătorilor” .  Gânduri care nefiind materializare devin răni în corp, suflet, psihic.

        Acumulăm de mici informații despre lumea înconjurătoare. Le ,,înregistrăm” –devenind foldere în minunatul creier. Dar și în părți ale trupului. Sunt studii care au demonstrat că pe piele se modifică temperatura – efectul piezo electric, în puncte clare, niște plăcuțe de 1-1,5 cm. Activarea lor duce la multe schimbări în viața noastră.

        Sunt două abordări care m-au atras din multitudinea apărută acum. Vindecarea emoțiilor din subconștient dar și a celor din trup. Sunt tehnici pe care mulți le amestecă. Neurologi cu prestigiu au remarcat existența ,,folderelor” respective. Cercetările sunt la început dar spectaculoase prin revelațiile în fața cărora uimirea are încă multe de spus.

         Vrei să înveți să-ți cunoști emoțiile cele mai ascunse dar în virtutea cărora tu ,,funcționezi”?!
        Vrei să înveți că energiile blocate sunt uriașe clustere de energie pe care e bine să le folosești într-un scop bine definit de tine ?!

         A ști trece prin etapa a înțelege. Recuperarea emoțională, psihică e necesară. Depresiile, anxietățile, comportamentele obsesiv-compulsive, fac ravagii cu cât înaintăm în timpurile de acum. Mai ascuns, sau direct, realizăm că toate ne cheamă spre ,,ceva”. E albirea, înmiresmarea și foșnetul ,, hăinuței”. Nimeni nu o poate face în locul vostru. Totul se întâmplă cu un scop:conștientizați-vă Puterea înainte de a arunca cu pietre! Când veți primi bolovani înapoi să nu dați vina pe nimeni. Deveniți ( măcar începeți asta) răspunzători : gândirea fiecăruia creează realitatea interioară dar și pe cea din jur. Transformăm nevăzutul în văzut ! și de cele mai multe ori ,,doare”. 
           Gândul e creator, stările noastre devim magneții care atrag sau resping. Dacă ai o durere-atragi! Ești fericit-atragi! De ce nu întotdeauna?! Căutăm răspunsuri pentru că ele sunt personale întotdeauna și doar singuri le vom ști pe cele care ne aparțin.

           Din multitudinea de realități posibile ne blocăm în una singură, de cele mai multe ori. Dar ea va fi conformă doar cu noi. Atitudinile negative pot fi înlăturate dar energia lor, informația rămâne blocată ?!

            CUM devii conștient de toate acestea?!  Cercetându-te !!! Tu pe Tine ! 
             Câteva ore în care asta vom face: tehnici de re-cunoaștere a celor două tipare emoționale și de a lucra cu ele. E fascinant să ,,descoperi” că furia e doar un strigăt din tine, că supărarea e o nuanță distorsionată, că lipsa iubirii e doar un paravan ridicat de tine cândva și ai uitat să-l dai deoparte. 

            Vrei cu adevărat să muncești  pentru tine nu la alții?! Aș fi putut scrie dacă vrei să fii fericit, bogat, armonios, sănătos. Răspunsurile ar fi fost ,,da” și așteptarea unei ,,rețete” pe care să o pui în cui pentru că ți-o pot da în format tipărit. 
          Preferă să înveți singur să te cunoști. Nimeni nu o poate face mai bine. Noi nu ne trăim viața ci doar ,,funcționăm” între parametri deja existenți, deja înregistrați și auto-funcționali.
                               Să ne vedem cu bine! Seichim - grad 1-7

Sunt invitați cei care vor să cunoască prefacerile din ei care au loc în aceste timpuri, femei sau bărbați fiind. In special cei cărora le-am predat în anii trecuți. Dincolo de manualul de curs, au venit alte și alte informații. Le voi da în continuare. 
Și acest sistem este doar un imens impuls de a percepe Lumea superbă în care ne aflăm acum. 
Mai multe informații citiți vă rog pe pagina Seichim.

http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/p/seichim-reiki.html

Nivelul I – nivelul puterii
Simbolul infinitului, al contactului cu Sursa
Simbolul amplificarii energiei, Cho Ku Rei
Mingea de energie
Împamântarea
Protectia
Meditatia infinitului
Nivelul II – integrarea emotionala si corporala mai profunda a energiei Seichim
Simbolul mental-emotional – Sei Hei Ki
Simbolul distantei – HSZSN
Meditatia armoniei
Tratamentul la distanta folosind energia Seichim
Nivelul III – folosirea Seichim pentru a activa obiecte inanimate (însufletirea obiectelor secundare)
Simbol Cho Ku Ret sau Zara
Meditatia Zara
Meditatia schimbarii perceptiei
Banca cosmica de vindecare
Nivelul IV – realizarea întregului potential al fiintei umane
Simbol Aripi de Înger
Meditatia deblocarii întregului potential
Eliminarea prin scris
Nivelul V – realizarea echilibrului energetic, integrarea deplina cu universul
Simbol Echilibrul masculin-feminin
Meditatia unificarii energiilor
Nivelul VI – realiniere între Sinele Superior, sinele individual si Sinele Divin
Simbol Alinierea sinelui superior cu cel divin
Meditatia folosind simbolul alinierii Sinelui Superior, individual si Divin
Vindecare spirituala
Nivelul VII – identificarea totala cu infinitul, dezvoltarea viziunii interioare si atingerea iluminarii spirituale
Simboluri: EeefTchay, simbolul vederii interioare, Dai Ko Mio
Simboluri suplimentare: Ochiul sufletului, Ra, Crucea egipteana
Meditatia Maestrului
Acordajul pentru Seichim în sapte nivele
Acordajul folosit în scoala australiana de Seichim

...............................................................................................................................
...............................................................................................................................
  Energia feminină - sufletul pereche

București 14-15 februarie, de la ora 13 la 18

Galați : 29 februarie-1 martie 
           

Două energii sunt pe planetă: energia feminină și energia masculină.  Aspecte ale Intregului Unic.
 Atunci când visăm la un partener îl vedem ca pereche, ne dorim cu ardoare să ne găsim jumătatea. Pornim în căutare în afara noastră fără a avea stabilitatea Energiei interioare proprii> feminină și masculină.

Energia masculină –cu bunele și mai puțin bunele ei din ultima epocă, dar cu o uriață învățătură caută un echilibru. Femeile nu își cunosc și atunci nu stăpânesc, Enegia Feminină care le este specifică. Ajungem de fapt să atragem LIPSA energiei în noi și nu energia pereche cu care să fim în  echilibru.
Corpul fizic poate fi masculin sau feminin. Însă Dublul eteric: energia femeii este negativă la exterior și pozitivă interior. La bărbați este invers.  Femeia trebuie să învețe să acționeze prin energia pozitivă, solară, masculină din interiorul ei, bărbatul trebuie să înțeleagă vastitatea energiei feminine din interior, să descopere femeia din el. Așa experiența umană devine Realitatea dorită fără a fi substituită. Voință și Simțire!

Există o Conștiință cosmică, Atotcuprinzătoare.  Această Conștiință devine Materia din care sunt formate toate lumile cunoscute sau nu. Masculinul este legat de Formă, femininul este legat de Materie- acesta este un Arhetip primordial.

-        Modalitatea de receptare și de formare spirituală a fost și încă este diferită la femei față de bărbați. Scurtă incursiune  privind istoria formării și participări la misteriile inițiatice și cum se relevă ele astăzi.
-      
-         -  Despre Energia primordială, Mama cosmică, Iisis, Sophia sau Shekinah.
-         - Despre Kundalini. EA este minunata Enegie Feminină Cosmică  coborâtă în materie.  - Energia Vieții fiecăruia,  arzătoare prezență în fiecare.
-        Ce este, ce înseamnă această Putere a energiei Kundalini și cum putem să devenim conștienți de ea. Exerciții practice și meditații.

- Pașii noștri în  cunoaștere nu mai sunt aceeași ca la Începuturi. Am trecut printr-un lung proces de evoluție. Întâi de grup, apoi individual, etapa în care ne aflăm de ceva timp. Așa avem acum  Vârsta Sufletului Conștienței ( măsurabilă).
Învățăturile pot fi cunoscute (și interpretate) dar devin Adevăr numai în interiorul fiecăruia, trăite ca manifestare personală de fiecare. Invățăm starea alpha sau starea theta. De CE?! –se răspunde în scris.

Eliberându-ne de privirea rațiunii ne dăm voie să vedem. Ego-ul uman devine divin. De la profan pășim în lumea sacră, dar azi, acum, aici pe pământ. Avem credință, dar nu avem încredere nici în credința noastră dar nici în ceea ce ne determină credința. Încrederea se practică, nu este suficientă credința. Încrederea este susținerea constantă a Credinței.Dai mereu și mereu și vei primi înmiit.

Vechile legende sunt asemeni ochilor prin care privim Realitățile adormite din noi. Aceste realități au corespondență în toate universurile. Aceste universuri sunt și ele pe diferite trepte de conștiență. Ne intersectăm cu unele mai plăcute sau nu. În funcție de cumulul din noi. ,, Nosce te ipsum” a rămas scris în memoria noastră ca luare aminte și avertisment.

-        Ființele umane sunt purtătoare ale unor principii cosmice – energii reale, formatoare, Făpturi Făptuitoare.  Ființa primordială cosmic-pământeană a bărbatului și a femeii. Ințelepciunea divină, stelară unită cu înțelepciunea pământeană - două curente în istoria esoterică a omenirii.
-        Despre stăpânirea gradată a a emoțiilor. Tehnici diferite pentru bărbați-femei. Un aspect la care marea majoritate nu am fost atenți până acum.  Totul depinde de libera voință a ființelor umane. Mintea este cea care înmagazinează trecutul, memoria experiențelor acumulate de noi, de neam. Tot ce am făcut, tot ceea ce am gândit, tot ceea ce ne-am dorit, ce am visat.  Totul este o unică memorie implementată în noi. Ce facem cu această uriașă cunoaștere datorită căreia funcționăm pe pilot automat în marea majoritate a timpului .
-        Uniunea interior- exterior a energiilor femine/masculine. Depășirea  suferinței fizice, emoționale, a crizelor existențiale și a problemelor relaționale. Putem fi ajutați, îndrumați, susținuți dar de vindecat ne vindecăm singuri dacă înțelegem cum. Fiecare în ritmul său se apropie de Esența Vindecătoare. Altă cale nu există.

-        Tehnici de autocunoștere pe care  le activăm din memoria noastră pentru a ne găsi liniștea, echilibrul, armonia în interior, exterior și așa să rezonăm cu Sufletul pereche.
Așa să fie !!!
                                                     Cucuteni 4050-3900 b.c.
                   
Realitatea este doar o iluzie, chiar dacă este una atât de persistentă“ Albert Einstein

Radionica ca şi Radiestezia, reprezintă o mică parte dintr-o ştiinţă străveche, ocultată, interzisă şi uitată; ea nu a fost descoperită în vremurile noastre, ci doar a fost redenumită astfel de către doctorul Albert Abrams (1863-1924).

 Cu foarte mult timp înainte ca termenul de radionică să fie recunoscut oficial şi introdus în vocabular, numeroase civilizaţii străvechi practicaseră această artă ca o modalitate de a materializa alegerile făcute în viaţă. Atunci când intrăm în vastul domeniu al radionicii, abordăm în acelaşi timp şi subiectul energiei psihice. Energia undelor de formă emise în permanență de noi  și de tot ceea ce este în jur văzut sau nevăzut, care ne ,,cuantifică” existența.

,,Termenul radionică se referă, pe de o parte, la radiestezie pentru perceperea simţirii a celui de-al şaselea simţ, prin analogie cu radio, (pentru activitatea sa de emisie şi recepţie), iar pe de altă parte, la cuvântul ionic care face referire la ioni.”- Bernard Georges Condé . O altă definiţie, mai succintă ce-i drept, este aceea conform căreia radionica reprezintă ştiinţa rezonanţei (arta de a face ca două sisteme să vibreze pe aceeaşi frecvenţă).
Dr. Albert Abrams- părintele radionicii consideră ca tot ceea ce exista intr-o formă sau alta are o „semnatură vibrațională unică”.

Când vorbim de radionică, vorbim de fapt despre puterea creatoare a gândului, despre legea rezonanţei asumată conștient. Cercetătorii ajung astăzi la concluzia că este legitim să considerăm gândul o fiinţă vie. 
Orice energie pe care o emitem prin intermediul gândurilor ajunge la nivel cosmic după care, la un moment dat, coboară în materie, sub forma unei experienţe, a unui lucru, a unui eveniment, etc.
 Radionica reprezintă un domeniu al ştiinţei care dezvăluie principiile ce permit mobilizarea potenţialului imens de energie eterică ce umple Universul prin intermediul gândurilor şi al sentimentului. 

Prin gândire, aşa cum spune astăzi şi fizica cuantică, este posibil să se acţioneze direct asupra electronilor şi fotonilor şi mai ales asupra neutronilor, să li se programeze activitatea. Ceea ce oamenii numesc miracole sunt de fapt manifestări ale unor legi care până acum nu prea erau cunoscute în lumea ştiinţifică. Anticii le cunoşteau şi ştiau că orice creaţie este posibilă dacă se respectă principiile radionicii.

Vizualizarea, imaginaţia şi intuiţia reprezintă instrumente cu care radionicianul lucrează. Cultivarea intuiţiei prin practică este un proces deosebit de important pentru cel care apelează la forţa radionicii.

Radionica ,până in prezent foarte discretă, aproape secretă, permite radionicianului să dirijeze energia subtilă a emisiilor generate de anumite forme prin puterea gândirii creatoare.
Activitatea ei benefica se desfașoară in toate domeniile vietii. Aceasta metoda folosită incă din epoca preistorică a fost bine stăpânită de constructorii piramidelor, templelor, catedralelor și a altor incinte cultice în care nu oricui îi era îngăduit să  cunoască energiile acumulate acolo  și care erau direcționate în funcție de … necesități.

Este o Artă Sacră, o reală „știință terapeutica“, care demonstrează influența energiilor ce acționează de aproape sau la distanță, capabile să modifice in mod favorabil desfășurarea lucrurilor în toate sectoarele activității umane.”

Tot ceea ce ne dorim poate avea finalitate clară și precisă, determinată de noi cu ajutorul uneltelor pe care vom învăța să le folosim. Cei care vor să participe trebuie să știe că singuri vor aplica cele predate, depinzând numai de ei orice înfăptuire. După munca depusă vor fi rezultatele reale. 

Radionica o practicăm chiar fără să știm prin Legea rezonanței, misterul atât de profund prin care comunicăm noi, galaxiile dar și particolele subatomice. E un dans sacru al energiilor pe care prin conștientizare ne vom bucura , manifestându-l. Dar cel care dorește să corecteze un dezechilibru energetic trebuie să învețe și să analizeze clar ce are de făcut. 

Vom învăța să ne creem singuri emițătoare radionice, să le activăm.
 Cercul.Pentru a-l orienta pe axa N-S, nordul trebuie simbolizat pe cerc ).
Pentagrama (pentaclu) este o stea cu cinci colturi. Se poate folosi o pentagrama simpla sau una tripla. Poate fi un excelent emitator radionic cu două dimensiuni, cu conditia ca un varf sa fie directionat spre nord,adica pe partea de sus a foii pe care este desenata steaua. Se considera ca principalul flux energetic patrunde dinspre nord)
Steaua in sase colturi (sigiliul lui Solomon) este un foarte bun emitator radionic pentru cine stie sa-l foloseasca si ii cunoaste secretele)
Decagonul si triplul decagon este unul dintre cele mai puternice trasee geometrice. Are particularitatea de a neutraliza ceea ce este negativ. Una dintre laturi trebuie orientata spre nord)
Rombul si triplul romb concentreaza energia ce vine din afara.Mai sunt si altele, dar acestea sunt  importante si suficiente pentru început.

  Un emiţător radionic este un condensator şi difuzor de energie şi de gândire. În stadiul iniţial, el serveşte drept receptor pentru energiile telurice, undele cosmice, dar mai ales pentru propriile vibraţii ale operatorului. Apoi, gândirea se încifrează sub forma unei imagini mentale pozitive. Sub efectul formelor de undă emise de traseele geometrice şi de simboluri – şi datorită energiilor înmagazinate ‒, activarea acestui emiţător proiectează gândurile la nivelurile cele mai subtile. Când acestea coboară, ele se concretizează în materie. Acţiunea voinţei binefăcătoare a radionicianului care acţionează cu determinare aduce o energie pozitivă în zonele de umbră şi le transformă în lumină.

Vă rog să veniți pregătiți cu o,,Trusă personală” care să conțină: riglă, compas, echer, pendul personal, foi A4, creion cu mină neagră, busolă.  Cristale de malachit, labradorit și turmalină.***************************************************************************
29 noiembrie București,ora 12-18

 IISIS SEICHIM Manifestarea  Energiei  Feminine din fiecare,  energia născătoare  a Binelui, Armoniei, Frumuseții. 
   
29 noiembrie București, ora 12-18


Legenda Iisis se trăieşte interior. Lumina Ei este Cunoaștere și Vindecare

Pot participa numai maestrii ReiKi

Gradul 1CKR amplificat de 3, 7, 9 ori,  măreşte Puterea oricărui alt symbol.
Gradul 2Ta Ku Rei , Amplifică şi expandează aspectele Fiinţei, făcându-ne conştienţi de Univers
Gradul 3Ma Yur Ma – Inima ta, vindecată, dăruie asemeni Zeiței, mângâiere și armonie tuturor. Vindecă tristețea, stresul despărțirilor, supărarea.
Grad 4Simbolul Divinităţii - Iertare, vindecarea aspectelor feminine şi masculine, accesează subconştientul propriu cu toate ale …noastre necunoscute
Grad 5Triunghiul vindecării, vindecarea problemelor apărute la anumite nivele ale fiinţei
Grad 6Harth . Simbolul Inimii
Grad 7Zonar_ simbolul care amplifică vindecarea. A fost -şi este folosit în multe asociaţii secrete, Marea Frăţie Albă, ş. a. 
Grad 8 -Tam a Ra Sha –Energia electro-magnetică a ființei
Grad 9 – Fuzionarea Conștiințelor – Acest simbol unește constiinta voastră cu cea a altei persoane,                animal, copac sau planetă. În terapie este foarte util, creind o undă telepatică clară.
Grad 10 – Simboluri pentru maeștru
Este un sistem extrem de puternic. Dar şi frumos, dacă acceptăm că suntem minunaţi şi că putem manifest asta cu curăţenie şi puritate sufletească. 

Mai mult citiți pe pagina Iisis seichim  http://reiki-jurnalulunuimaestru.blogspot.ro/p/isis-seichim.html


                

Măestria - Reiki Usui – grad IV

Vom face o recapitulare a gradelor anterioare apoi se predă:
-        Simboluri : Dai Ko Myo Tibetan, Șarpele de Foc, Dragonul de Foc
-        Sintonia de vindecare
-        Suflul violet – Kundalini, Nadisuri, Chakra Muladhara
-        Efectuarea Inițierielor grad 1-4

Gradul patru – Măestria – înseamnă că  ai terminat un ciclu de învățături. Marile ,,încercări” vor fi conștientizate mai repede și nu vor fi lăsate să ne afecteze fără să știm de ce. Cât de puternică este această conștientizare?! Este un scurt fulger. Il percepem clar dar până ne obișnuim să îi dăm importanța cuvenită, trece un timp. Învățăturile altora ne sunt necesare. Ele sunt Informații, uneori chiar atenționări, pe care învățăm în timp să le onorăm. Dar nu uitați să aflați/căutați totul din trei surse, să le comparați și să fiți atenți la percepțiile personale mereu fiind gata de a primi mai mult. Nu am ajuns la o percepție totală, la un Adevăr unic.

Este bine să apelăm la un terapeut pentru a ne ajuta în momentele dificile. Cu cât mai repede este refăcută starea energetică cu atât mai ușor ne va fi. Dacă ai o diplomă de Maestru nu înseamnă că devii puternic. Până se stabilizează energiile chiar ai nevoie de ajutor ceea ce unii nu concep din.... jenă (mai bine zis din orgoliu mascat de care nici persoana să nu fie conștientă în totalitate). Vă asigur că vă va fi mult mai Bine și învățăm așa și Lecția Smereniei.

Ești/ devii Maestru când alții te recunosc ca atare. Nu mă refer la faptul că predai cursuri – asta oricine o poate face cu puțină bunăvoință și curaj ceea ce mulți au început să facă și este un merit incontestabil, ci la FAPTELE pe care le vei înfăptui, de cele mai multe ori neștiut de nimeni dar care au cu atât mai mult o imensă valoare.


Dumnezeu ne vrea fericiți – să nu uităm că EL este Sursa ! UNICA !
Înscrieri pentru cursuri, seminarii, sesiuni individuale :  dordanaela@gmail.com

                        Cum devii OM Frumos

Cărți, cursuri, tehnici, învățăminte de transformare care ne ghidează înspre împlinire, o viață mai bună, prosperă, fericită. Necesare deoarece ne-au trezit interesul pentru propria viață.
Multitudinea de informații au determinat însă și o neputință interioară atunci când a apărut întrebarea: ,,Eu ce să fac acum?! Ce drum să aleg?”

Pentru a mânca, a gândi, a merge, a învăța, a vorbi – a trăi, consumăm o cantitate mai mare sau mai mică din ENERGIA cu care ne naștem,însă  devenim tot mai conștienți că potențialul nostru energetic este mult, mult mai mare. Imens. Dar trebuie să învățăm să-l activăm. Starea potențială este imensă.

Cum dobândim această energie? Învățând ,,gândirea pozitivă” care vine în coliziune cu deprinderile deja dobândite?! Atunci când ,,gândim pozitiv” tot ENERGIE folosim. De celelalte stări nici nu mai spun.
Prima învățătură pe care am auzit-o: ReiKi este pentru tine, pentru tine, pentru tine !!! Au trecut ani buni până am înțeles-o, până a devenit Adevăr.

În noi, în structura corpului vital avem totul – la purtător. Cea mai densă energie este a corpului fizic, dar dacă strângem toată ,,materia” din care suntem formați, o putem ține în palmă.

Blocajele emotionale, mentale si fizice sunt datorate vechilor deprinderi în mare parte moștenite. Dar au apărut și ,,pionierii” unor metode moderne. Cu lupte alături de îngeri, arhangheli, marii ,,luptători ai luminii” care au zăpăcit destule minți.
Frumusețea unui om este în calmul și zâmbetul lui, în încrederea totală că există o Forță Unică care ne-a creat și ne vrea perfecți.  Ne cunoaștem această PERFECȚIUNE sau ne apucăm de ,,lupte”?! 

Corpul uman, câmpurile sale! În el este Marele Adevăr. Atunci când îi spui unui om că a fost atacat l-ai și determinat să se apuce de căutat agresorul, de făcut fel de fel de scenarii, sau de slujbe. I-ai direcționat viața.  Desigur că ,,ridicarea” gândului spre Dumnezeu” îi va schimba FRECVENȚA ENERGETICĂ și treptat va ieși din zona de disconfort. Atât de simplu este. De această simplitate s-au folosit mulți ca să inducă alte spaime. Circuitul spaimei, al fricii este cel mai jos, naște și hrănește monștri. Cu patimile tale și a altora nu te poți lupta! Doar preschimba. Energia din ele este a ta, pe o frecvență joasă, inferioară. Înveți să îți ridici frecvența conștientizând CE/ CUM gândești. Sau CÂT gândești. Fiecare om își poate crea realitatea lui. Dar să o facă, nu să se entuziasmeze datorită altora și să fie agățat energetic și apoi să devină  dependent.

Etapa cea mai dificilă este să – ți asumi propria responsabilitate față de tine. O responsabilitate repetitivă, adică veșnică.

-Invățăm să ne cunoaștem pe noi.

Începem cu frumosul creier. Trei zone : ,,reptilian”, limbic și cortexul împreună cu neocortexul. În subconștient avem ,,lada de zestre”(90%) administrată de puțina rațiune(10%) care funcționează după cum poate dacă noi nu îi dăm de știre că vrem și altceva. Rațiunea e pilotul automat și nu e de vină ea așa cum au încercat unii să o damneze. Învățăm puțin din alcătuirea creierului. Mai ales a celui limbic responsabil de lumea emoțiilor și neocortexul.

Corpul cu ale lui mistere. Organele pereche – o noutate și pentru medicina actuală dar care a început să le studieze asiduu.

Noi vorbim de închiderea și deschiderea chakrelor și ne luăm prea în serios pentru că nici locul unde sunt nu prea îl știm. Tot a ajutat la ceva, GÂNDIREA a făcut ca ele să fie activate. Conștientizarea aceasta e folositoare. Curenții energetici sunt cunoscuți de mii de ani. Circulă prin canale energetice. Cele mai cunoscute sunt Ida- Sushumna- Pingala. Învățăm acum  pe cele anterioare. Ținute secrete până acum. Pentru că sunt puternice, pentru că nu era încă timpul de a ne fi ,,date pe mână”. Facem destule și fără ele. Pentru că acum sunt necesare în a ne controla DORINȚELE. Deci lumea emoțiilor colorate mai mult sau mai puțin. 

-Învățăm organele pereche, despre nadisuri.
Energia organelor- pereche fizice este colectată în anumite locuri –rezervoare. Ele sunt adunate la un loc în Rezervorul Central de unde ne putem alimenta veșnic. Și ca idee, acest Colector central este format din TREI OCTOGOANE care adăpostesc o PERLĂ. Mișcarea lor dă senzația de cerc.

Energiei ințiale cu care venim, îi putem adăuga oricâtă energie vrem. Învățăm că există, conștientizăm, apoi depinde de noi să fim constanți în a recupara energia pierdută, în a o conștientiza pe cea din noi, în a avea mai multă.

Puterea fiecăruia este enormă. Puterea grupului este și mai mare. Însă dacă tu nu  știi care este puterea ta, cel care coordonează grupul se poate folosi de ea. Dintotdeauna așa a fost. Poate învățăm acum să ne folosim noi pe noi. Dacă nu facem asta plătim pe alții să ne facă bine, să se roage pentru noi. Da! sunt cei care și-au ales o nobilă meserie: rugători la Dumnezeu. Sigur că sunt plătiți pentru asta.

 SIGUR că fiind mereu centrați asupra unor energii de frecvențe foarte, foarte înalte (treptele ierarhielor cerești) treptat se deschide un canal propriu de comunicare. Persoanele înșiși se transformă –fiecare după nevoința personală. Însă nu pentru că am dat 50-100-1000 de slujbe sau am apelat la un terapeut, vom găsi fericirea. Ne va ajuta pentru moment - asta sigur. Dar ….vom reveni, pentru că ,,omul e supus greșelii” –așa am fost obișnuiți să știm despre noi. Nu suntem ,,supuși” decât lui Dumnezeu DIRECT, nu prin intermediari,  sau ….ignoranței în care ne complacem.

Încă trăim într-o lume ,,metaforică”.  Dumnezeu și ierarhiile cerești transmise de religii nu însemnă totalitatea credinței. LEGEA IUBIRII este fără început și fără sfârșit. Cea mai răbdăroare, înțelegătoare dintre toate. Pentru că este UNICA din care izvorăsc celelalte.

Știu că vă pot dărui doar înțelegerea asupra alcătuirii minunate a frumosului trup pe care îl avem, a mecanismelor uluitoare prin care el funcționează; depinde numai de noi să  fie înțelese și aplicate pentru a ne coordona singuri și nu prin intermediari, VIAȚA. Este uluitor când te stabilizezi în cunoașterea corpului tău- Marea Carte. Informațiile ne sunt utile, fără ele nu se poate, dar ,,descoperirile” sunt întotdeauna personale iar satisfacția aceasta este imensă.Altcineva se poate Ruga pentru tine o zi-zece, te poate reechilibra energetic, Tu însă o poți face mereu.

Ex: Când plămânii tăi sunt sănătoși și tu ȘTII asta, cunoști vibrația sănătății lor, atunci este ușor să reechilibrezi și pe altcineva. Când tu cunoști ceva (și energia unui symbol) din propria practică, este ușor să dai mai departe, să transmiți chiar prin simpla prezență fizică sau la distanță.

1.     Meta-fizica zilelor noastre
2.     Creierul – misterele Gândirii, Emoțiilor. Ramurile științifice care alcătuiesc NeuroBioLogia – ultimile cercetări și descoperiri care validează constant și pe înțelesul nostru pragmatic cât de uluitor alcătuți suntem.
3       Corpul fizic – inteligența emoțională a fiecărui organ,
-        Formarea Nadisurilor, a centrilor de colectare a energiilor
4       Autovindecarea psihică, sufletească, fizică1
5       Relațiile de cuplu, părinți – copii
       
........................................................................................
.........................................................................................


Seminar și practică 

Mii de însemnări zilnice despre practica ca terapie Reiki au fost găsite după plecarea la cer a lui Chujiro Hayashi. Noi?! Mulți după Inițiere, după cele câteva ore de predare spun și cred că știu ce este ReiKi. Intr-adevăr, este o forță atât de mare și copleșitoare încât le dau dreptate. Dar asta nu înseamnă să renunți și chiar să te dezici după o perioadă pentru că nu ai satisfacțiile pe care le- ai așteptat, crezut că le vei dobândi după/prin inițiere.

 Drumul ReiKi-ului este extraordinar. Pentru că descoperi FORȚA DIN TINE !!! Bazat pe mii de ani de cunoaștere ale celor din Orient. Pe care le redescoperim și noi acum datorită Maestrului Usui, pentru că….așa fost Hotărât !!!

Privesc măcar odată pe zi cele două statuiete dar și alte imagini asemănătoate din istoria noastră. Mulți sunt convinși de nivelul de cunoaștere a străbunilor noștri dar. De ce nu vin ei să ni le spună și acum ?!

Vin! Vă asigur că sunt deja prezenți. Dar nu au nici o Universitate acreditată (deocamdată). Fiecare face un efort singur, asemeni Pescărușului Jonathan Livingstone, http://www.scribd.com/doc/15948325/Richard-Bach-Pescarusul-Jonathan-Livingstone  până la jumătatea drumului. Altfel nu vom înțelege cele predate de ei. Vom spune că sunt aiureli , păgânisme, așa cum se mai întâmplă. Cunoașterea lor este atât de vastă încât nu am putea-o înțelege dacă nu ne pregătim.

Știi ce este KI-ul?! Este Forța care devine Energie DACĂ tu o conștientizezi. Fiecare o va descopri singur. Nu există rețete ci doar îndrumări. Prin inițiere avem acces la această stare. Potențialitatea din jurul nostru se manifestă dacă noi o conștientizăm. Perfect: undă sau particolă ! Dar IN noi CE este?! Conștientizarea ne aparține. Și te descoperi, descoperind MIRACOLUL DUMNEZEIESC din tine. De care EȘTI răspunzător cum îl manifești. Totul se învață cu un pic de bunăvoință.

Ki-ul este manifestat în forme diferite peste tot. Știu că asta trebuie explicat, înțeles. Fiecare organ din noi este alcătuit din Ki pe care îl manifestă diferit. Fiecare emoție, gând, percepție, învățătură transformă Ki-ul dar este și însăși energia din care sunt formate.
Vă invit sâmbătă de la ora 15 la un Seminar despre ReiKi, despre Vindecare cuantică .Vă asigur că este acealași lucru. Voi relua puternica terapie a SURÂSULUI către Ființa interioară pentru a ne vindeca singuri. Pentru a învăța să ne IUBIM, să ne fie bine cu noi înșine. 


Curs ReiKI Usui Grad 2-3 SIMBOLURI

București - sâmbătă 30 august orele 14- 19

       Există în unele cursuri de grad II o figură enigmatică pentru mulți, care se numește STUPA. Stupa este un monument budist, în general având o formă piramidală sau în formă de cupolă  creat pentru adăpostirea relicvelor sacre ale lui Buddha (563-478 î.Hr.), sau construită pe locurile consacrate ca scenele actelor sale.
      ,, Dacă este construită și împuternicită în mod corespunzător, o stupa este  un generator spiritual” un agent puternic de purificare și transformare spirituală. Forma exterioară a unei stupa reprezintă un Buddha meditând, așezat și încoronat. Când este văzută de sus, o stupa este o mandala perfectă, o distilare pură a universului.

         Configurația întregului univers așa cum este concepută  în cosmologia tradițional budistă este un gigantic stupa - ea este structura corpului subtil al unei persoane. Astfel, nivelul interior de experiență se referă direct la cosmosul fizic, și o stupa este un portal spre  locul care nu are nici început și nici sfârșit.
                Simbolurile folosite în sistemul ReiKi sunt  ideograme.
Ideogramele japoneze, numite în limba japoneză kanji sânt în cea mai mare parte caractere chinezești, care în procesul de preluare au suferit uneori schimbări ale formei și devieri semantice.

        Liniile din care se compun ideogramele trebuie trasate într-o anumită ordine. Această ordine, învățată printr-o practică îndelungată, determină aspectul corect al ideogramei, în special la scrierea rapidă, cînd înlănțuirea mișcărilor mâinii este importantă.

        Noi folosim ideogramele ca ,,simboluri” desenându-le aleator, profan. Sunt multe aspecte prin care putem învăța  acest sistem și care devin adevăruri în funcție de percepția noastră.
        Simbolurile folosite în sistemul ReiKi sunt  ideograme japoneze dar și simboluri universale prezente în alte sisteme esoterice. Ideogramele au suferit ,,adaptări” moderne, impactul lor datorându-se imensei încrederi pe care a insuflat-o sistemul. Pentru mine a fost fascinant să urmăresc evoluția, amploarea lor. Ideogramele japoneze au devenit simboluri profane ! Desenate, aruncate în spații după îndemânarea fiecăruia.
        Avem de ales între profan și sacralitate. La fel vor fi și rezultatele la care vom ajunge. 

          Simbolul Sacru este Semnul, obiectul, imaginea care prezintă sau evocă o idee, o noțiune, un sentiment cu caracter religios, mistic. Acest caracter ,,mistic” înseamnă esența la care se poate ajunge datorate unui anumit tip de înțelegere, de atitudine prin respect și smerenie. Doar punctez o idee care pentru mine a însemnat foarte mult și pe care o voi dezvolta în curs. Așa cum nu putem construi o clădire fără un plan clar ținând cont de utilitatea pe care o va avea, cu atât mai mult a ridica edificiul care reprezintă trupul uman cuprinzând în el încriptată o imensă Putere și Înțelepciune nu ne va fi dat să îl desăvârșim.
        După cum se observă, STUPA este reprezentată prin geometria sacră, prin cele cinci elemente, culori  dar și prin cinci simboluri care corespund anumitor părți din corp. Așa cum la construirea unui edificiu Stupa, se respectă legi clare și trasarea simbolurilor relevă existența unor energii care acționeză cu precizie, necesară în zonele respective. Așa ajungem să citim ceea ce ne-a fost trasmis de atâta timp și energiile corespunzătoare încriptate în noi.

          În această ,,cheie” voi preda simbolurile din ReiKI. Și fiindcă percepem acest sistem întâi ca vindecare (fizică, emoțională apoi în înțelesul lui spiritual), la fel se poate aborda și acțiunea energetică a simbolurilor.

       Emoțiile noastre sunt asociate anumitor organe din corpul fizic. Noi folosim de exemplu,  energia ficatului dar și a organului asociat, vezica biliară, ca să fim mânioși, depresivi, atunci cînd avem resentimente sau frustrare, când suntem indeciși sau panicați, când urâm etc. Este un adevărat circuit pe care îl creem prin stările noastre. 
Se spune însă că ,,afectăm” energia dintr-un anumit loc, că se produce o blocare energetică etc. Asta se întâmplă atunci când un gând devine sentiment. Sentimentele ne înfluiențează starea generală a corpului fizic care emite anumite frecvențe de energie modulate și de creierul nostru. Medicina energetică chineză ne este de un real ajutor în a înțelege acest process copleșitor care are loc și care ni se datorează în totalitate.

         Dar despre faptul că noi folosim energia anumitor organe atunci când o stare devine sentiment, nu se vorbește. Decât aspectul că îmbolnăvim. Ești mânios?! Conștientizarea că folosești energia ficatului poate să te determine să renunți la atitudinea ta. Sau să știi unde trebuie să îți direcționezi ,,surâsul interior” – atenția plină de iubire și iertare. Inteligența memoriei celulare a fost demonstată iar remediul este în puterea noastră de a-l aplica. Știind că o anumită emoție folosește energia dintr-un organ care se află într-o  zonă din Stupa și că există un Simbol care poate direcționa o energie clară acolo , cred că este de un real ajutor. Să nu se înțeleagă că nu sunt și alți factori care contribuie la starea noastră.

         Prin Inițiere avem acces la energia informațională conținută în ideogramele din ReiKi. Până la un anumit grad permis de Puteri și Forțe care există în oricare sistem esoteric.  Care se trasmite de la profesor la elev. Dar ea trebuie decriptată. Iar acest lucru se face treptat pentru ca efectul să fie statornic. Se face prin studiu individual și mai ales prin practică. 
         Cu cât vom avea conștiința clară a unui simbol, cu cât vom percepe mai multă energie subtilă care este cuprinsă în el, cu atât forța de manifestare va fi mai mare. Nu am avut de la început aceste informații. Nu le-am fi înțeles. Acum însă deja masa critică se apropie de împlinire.

        Mă bucur și sunt fericită că pot contribui la descifrările conținute în acest uluitor sistem de autocunoaștere și autovindecare. Admir imensa înțelepciune care se relevă treptat cuprinzând lumea spirituală dar și pe cea științifică. Pentru că din ce în ce mai mult cele două se completează. Există o filozofie apărută în diferite ramuri științifice datorată respectului și recunoașterii din ce în ce mai mare a rolului Conștiinței în vindecarea pe care ne-o dorim atât de mult. A noastră dar și a vieții.  

Mai mult despre simboluri citiți la Pagina SIMBOLURILE REIKI


........................................................................................................................Seminar : Știința  Monadei și a Razei personale

București , 10 august, ora 15-19

Sunetul, formele, numerele și culorile alcătuiesc Universul și pe noi. Legi ferme le coordonează.
 Știința ezoterică ne fascinează. Însă esoterismul parcă devine mai profund și ,,cunoașterea lumilor spirituale” ne îndepărtează treptat de lumea de aici provocându-ne alte dezamăgiri.
Mentalul nostru dă acum altfel de hrană minții.  Fragmente din vechile învățături ajung la noi. Suntem entuziasmați, apar și fanteziile născute din speranțe că dacă cineva reușește, putem fiecare. Dar .... vin și  renunțările pline de dezamăgire că nu e așa cum am crezut.

Știința Razelor este o veche formă de a a ne cunoaște pe noi, cei de aici. Cauzele neimplinirilor, bolilor, suferințelor sunt cele pe care încercăm să le cunoaștem pentru a trăi fericiți aici, și ,,cum”.
Cauzele dizarmoniilor trăite de fiecare sunt de natură emoțional/afectivă,  bazate pe gîndirea negativă și pe lipsa autocunoașterii prin  lipsa deprinderii ,,de a gândi”. De obicei vrem ,,rețete”. Faptul că preluăm patternuri de mici și le întrebuințăm nebăgând de seamă spre ce ne duc e aun automatism ca toate celelalte. Adică: funcționăm pe pilot automat.  Bolile provin genetic, le activăm sau nu, în conformitate cu karma personală, a neamului, a grupului.
În dimensiunea nostră vindecarea poate surveni prin:
-        Metode ale medicinei tradiționale , mai ales cele chirurgicale
-        Prin ajutorul dat de psihoterapeuți, medicină alternativă și de preoți (ordinea este aleatoare),
-        Prin activarea Sufletului
Cea de a treia cale este aleasă de marea majoritate acum care cercetează căile spirituale. Pentru toate însă este nevoie de Credință. Tot la Suflet ajungem. Fiecare înaintează în ritmul lui prin autocunoaștere zi de zi.
-        Ca Spirit (Monadă) și ca Suflet ( una din cele 12 extensii ale unei Monade) culorea Razelor nu se schimbă.
Fiecare Suflet ( Sine - Mental Superior) are 12 extensii, sau Personalități care suntem noi, cei de aici.
Monada are 144 de extensii- Personalități. Însă între noi și ea este Sufletul.  Raza personală se poate schimba în timpul unei întrupări în funcție de evoluția fiecăruia. Cunoscând însă Raza Sufletului și a Monadei, știm spre ce să ne canalizăm propria sete de cunoaștere și împlinire. Nu am venit să suferim. Acum mai mult ca înainte. Am venit să ÎNVĂȚĂM să fim fericiți, împliniți. Nu plecăm de aici până nu vom învăța această unică lecție: fericirea! Cu prețul multor suferințe pentru că suntem atașați de multe. Observ că fără a ști ce este fericirea, mulți trec direct la ,,sloganul Iubirii”. Dacă e și ,,necondiționată” deja ne simțim importanți.  Nu iubești decât atunci când ești fericit, echilibrat. ÎN tine.  Cerem IUBIRE și nu știm cum este când te predai IUBIRII. Ochii Sufletului să vadă minunea lumii de aici, nu de prin alte părți.
Acestea sunt cîteva din lucrurile predate  la seminar. A afla, a ști ceva și a reuși apoi să folosești este cel mai important.
Să  ne vedem cu Bine !!!
București
Curs SHAMBALA MDH - ReiKi

Despre Shamballa citiți  pe pagina ,, Shamballa - tărâmul înțelepților”


Sunt din ce în ce mai dese întrepătrunderea tărâmurilor, până nu de mult mitice, cu ,,zona nostră de confort”. Ne bulversează pe mulți această apropiere și pe bună dreptate căutăm răspunsuri.
Shambala este numai o legendă?! Deja mulți sunt convinși că nu, pentru că SUFLETUL ȘTIE. Începem să avem încredere în ceea ce mulți am ținut ascuns în noi. Era  o informație care acum devine activă. Fără magie sau alte cele.  Era în stare potential, așa cum se spune că doar 10% din populația planetei se naște cu capacitățile paranormale activate. Adică așa cum suntem firești. Ceilalți le au în stare potentială și oricând le pot activa dacă depun un pic de efort.
Sunt multe, multe zone de legărură cu Shamballa. Și la noi s-au activat în ultimii ani. Pentru că mulți și-au dorit asta.Totul depinde de om. Cândva am străbătut jumătate de țară din 21n 21 de zile ca să primesc această inițiere. Aveam să mă ,,întâlnesc” cu figuri cunoscute din….poze. Acum sunt pe multe situri, atunci le decupasem din reviste și le aranjasem  prin cameră. Multe luni am fost în prezența lor, fără să știu cine sunt: îmi era bine și era suficient asta pentru mine. Am avut noroc, pentru că se făceau inițieri scumpe și nu îmi puteam permite. Dar… tocmai trebuia să ajung la Constanța. Așa că puștiul meu mi-a ,,spus” că a dat peste ,,Shamballa” mea. Era un anunț pentru inițiere, al dnei Munteanu. Fusese chemată special de fiica ei în Australia pentru a primi inițiere și a o da mai departe aici, în țară. Așa că …vorbit la telefon și a doua zi primeam prima inițiere. Au trecut mulți ani de atunci. Au ,,apărut” multe informații. E adevărat că trebuie să înveți să discerni. Pas cu pas m-am apropiat de o cunoaștere care sigur va continua.

 Mulți sunt fascinați de simbolurile care se predau la curs. Eu sunt fascinată de Maeștrii din acest ținut. Fiecare are semnul lui, fiecare are zona/materia lui de predare. Și trebuie să treci prin toate cele șapte inițieri ale lor. Atunci înțelegi ce este Shamballa care se relevează în timp celor care iși doresc acest lucru. Sunt destul de pragmatică și asta m-a ajutat întotdeauna. Nu în sensul de a mă îndoi sau de a cataloga cine știe cum, ci am învățat să las dovezile să ,,apară”. Și au venit întotdeauna.  Adică am fost o elevă silitoare – fără falsă modestie. Se spune că trebuie să vezi, să simți rezonața cu un maestru din Shamballa. Am lăsat să fiu doar primită. Nu aveam legături cu matematica, cu știința. Dar acum parcă asta am făcut mereu. Sau cu pictura, cu literatura. Și iată că am început să scriu.

Fiecare din cei șapte maeștri pot fi aleși sau îi lași pe ei să decidă. E bine oricum. Nimeni nu impune nimic. Dacă vrei să faci tu primul pas, ești primit. Însă trebuie să fii conștiincios. Asta ți se cere. Am auzit pe mulți:  am inițiere în Shamballa. Dar la întrebarea: și la care maestru ai ajuns, de obicei mi se spune numele  maestrului de la care au primit inițierea. Sau au auzit numai de Saint Germain și Flacăra lui violet-argintie de cele mai multe ori pe post de sabie.
Am trecut prin multe de la prima inițiere. Au fost timpuri când am ,,uitat” de acest ținut. 

Credeam eu. Pe oriunde m-au dus pașii am mai învățat câte ceva. Și înțelegeam din când în când că ,,mi se predă”, că sunt ghidată ca să și înțeleg trăind. Nu numai ca ,,idee”.
Voi preda timp de două zile. Depinde de cei care vor veni, câte grade voi face. Primele patru sigur. Vom vedea. Cursul este vast, informațiile sunt multe. Dar știu că acum s-a schimbat mult și puterea de asimilare, cunoaștere și înțelegere.

Să ne vedem cu bine!

Seminar TERAPIA IERTĂRII 

București 26 iulie 2014
ora: 15-19

CINE gândește acest imens OCEAN ENERGETIC?! Realitatea lui oricât de subtilă ar fi, tot este creată de cineva care ...ne-o pune nouă la dispoziție. 

Vom parcurge împreună pașii din această terapie care ne este necesară pentru a elibera propria nostră viață.  Am venit aici ca să învățăm să fim fericiți, să folosim pentru noi și cei dragi Darurile. 
Materialitatea ,,materiei” ne-a dominat. Ne dorim Abundență și nu știm cum s-o atragem. Ne dorim un partener și suntem singuri. Ne dorim ... ca viața să fie Implinire și avem lacrimi în ochi și sufletul țăndări. 
Multe, multe le-am uitat dar le putem recupera după măsura dorinței noastre. 

Magia câtorva cuvinte : - IARTĂ-MĂ – IMI PARE RĂU! = TE IERT- MULȚUMESC = TE IUBESC !!! ne poate schimba pentru totdeauna. Ele fac parte din structura noastră. Trebuie doar să învățăm să le dăm forță, să le dăm viață. Și asta este o deprindere care se învață. Așa cum învățăm să pășim când ne ridicăm prima dată în picioare, la fel învățăm să zburăm cu propriile aripi pe cerul sufletului nostru.
Ne-m cerut vre-odată iertare de la neîmplinirile noastre, de la Armonia pe care am lăsat-o stingheră într-un colț al sufletului ?! de la Abundența pe care am abandonat-o cine știe de cînd nemaicrezând în minuni ?! de la sufletele strămoșilor care ne-au lăsat atâtea comori dar nu le vedem?! Vă invit la un seminat despre Arta Iertării și a Implinirii.
https://www.youtube.com/watch?v=mo9JHnhdAAM

Curs de radionică 

Radionica este Știința UNDELOR DE FORMĂ . Aceste unde  devin purtătoare a gândului nostru clar care are o ȚINTĂ  precisă aflată în timpul și spatiul material al nostru dar, la un alt nivel datorat practicii chiar și mai mult. Pentru că sunt și unde speciale, trimise spre noi din lumi îndepărtate, iar ele ajungînd aici pot deveni forță care e posibil să manifeste imediat propria acțiune. Pot construi sau distruge.

Radionica este ştiinţa rezonanţei, este Arta de a pune rapid în rezonanţă, de a face să oscileze pe aceeaşi frecvenţă de vibraţie, două sisteme. Atunci cand un sistem vibrational (corp fizic) intra in contact cu alt sistem vibrational (alt corp fizic), vibratia corpului mai slab iși va ajusta energia pentru a se potrivi cu corpul mai puternic.

Putem spune ca vibratia corpului mai puternic o echilibreaza pe cea a corpului mai slab.
Radionica poate fi folosită cu rezultate  eficiente în vindecare (de fapt, aşa a debutat), agricultură, dezvoltare spirituală, afaceri, etc

Vizualizarea, imaginaţia şi intuiţia reprezintă instrumente cu care radionicianul lucrează. Cultivarea intuiţiei prin practică este un proces deosebit de important pentru cel care apelează la forţa radionicii.
Epoca modernă a radionicii începe cu Albert Abrams care şi-a început cercetările în domeniul electronicii prin 1910. Teoria sa se baza pesemnătura energetică a fiecărui element, microb sau organ.
Treptat a ajuns la concluzia că toate celulele prelevate transmit informaţia bolii.
Apoi era „măsurat” şi leacul optim pentru restabilirea echilibrului, punând alături de martorul biologic, în contact cu acesta, diverse remedii, până ce se obţinea un sunet curat prin aparatul folosit de el . – sau noi un răspuns cu pendulul DA.

Ce vom face noi?! Vom învăța să construim emițătoare cu două dimensiuni înscrise într-un plan. Figuri geometrice care generează unde de forme sau ,,influiențe datorate Formelor”.Activate și dinamizate aceste unde produc energii capabile de a fi modulate și dirijate prin modul de funcționare a gândirii.

De ce avem nevoie:

-        Trusă de geometrie – riglă, compas, echer dreptunghic, ascuțitoare
-        Foi albe A4
-        Un pendul
-        Cristale : un malachit și un labradorit
-        Busolă pentru a stabili nordul magnetic
-        O sferă de cristal sau de lemn
-        Creioane cu mină neagră
13 comentarii:

 1. De ce la Cluj faceti numai initieri in gradul 1 Reiki? Intuiesc un raspuns...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru că aceasta mi s-a solicitat deocamdată. Cu drag orice alt sistem, dar să fiu înştiinţată din timp.

   Ștergere
  2. o adresa de e-mail pentru inscriere se poate? nu o gasesc nicaieri...

   Ștergere
  3. Adresa de e.mail: dordanaela@gmail.com

   Ștergere
 2. Aşa cum vei citi, voi face iniţieri şi in măestrie ReiKi. Zi minunată

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. vreau si eu sa vin sa fac reiki unde pot ajunge si cand o zi buna va doresc

   Ștergere
  2. Initieri grad 2-3 în ReiKi vor fi în decembrie. In Bucureşti. Voi anunţa.

   Ștergere
 3. am uitat sa va spun sunt din bucuresti

  RăspundețiȘtergere
 4. initieri la distanta nu faceti? multumesc

  RăspundețiȘtergere
 5. Am facut gradul 1,2,3 Reiki Usui.Imi doresc sa fac initierea in maestrie Reiki si initierea in ordinul lui Melchizedec .Aveti o data aproximativ pt.luna februarie2013 pt.Bucuresti? Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Voi anunta la incaputul fiecarei luni programul de initieri. Zi minunata sa ai impreuna cu toti cei dragi

   Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text