miercuri, 24 august 2016

Invață despre Bani !





1.     Care cifre atrag banii și care cifre resping sau îngreunează calea către ei?
2.     Ce număr de bani este bine să depui în cont?
3.     Ce preț este bine să ceri pentru serviciile tale?
4.     Ce sumă de bani este bine să ceri drept credit?
5.     Ce sumă de bani poți da împrumut?
6.     Cum afli care este cifra de vibrație a unei sume de bani?
Pentru a afla cifra de vibrație a unei sume de bani adunăm toate cifrele din care este compusă suma respectivă.
Ex: 1259 lei. Adunăm 1+2+5+9=17. Continuăm 1+7=8.
      102 lei. Adunăm 1+2=3
Cifrele bunăstării, bogăției materiale și care fac banii să circule sunt 3,6 și 8.

                                       VIBRAȚIA 3 – ELEMENT AER

-        Este cea mai favorabilă pentru înmulțirea banilor
-        Atrage banii în buzunarul tău
-        Are o mare putere de a capta ca un magnet,resurse financiare suplimentare
-        Oferă multe posibilități de a crește numărul banilor pe care îi aveți
-        Investește cu îndrăzneală o sumă de „3” în dezvoltarea afacerilor tale.
-        Poți da bani cu împrumut o sumă de „3”
-        Poți lua cu împrumut o sumă egală cu „3”, dar trebuie să fii focusat. Pentru ce îi iei, acolo să îi și folosești nu pentru altceva. Intri pe vibrația nefavorabilă a cifrei 3 și banii sigur nu îți vor ajunge. Iți vor curge printre degete.

Este foarte important să nu mai fii o persoană împrăștiată și cheltuitoare. Schimbarea apare treptat și într-o bună zi sesizezi că nu mai ,,arunci” banii pe pofte, pe nimicuri. 
Dacă tu observi banii și ei îți vor întoarce energia pe care ai investit-o. Dacă nu vei continua să fii cheltuitor.

Vrei un împrumut de 80.000 euro pentru o casă. Nu cere 80000 ci 80.220 ( 8+2+2= 12, 1+2=3). Iți va fi mai ușor să îi returnezi. Iei banii și îi dai pentru achitarea casei și vei observa că va fi ușor să îi returnezi la bancă. Deoarece banii sunt ,,ștanțați” cu cifra 3, a divinității și ea te va ocroti, îndruma.

„3” este VIBRAȚIA DEZVOLTĂRII și MIȘCĂRII PERMANENTE dar trebuie să fie armonioasă și concretă.
-        Nu este o vibrație bună pentru acumularea de capital
-        Nu păstra pentru viitor, pentru zile negre.

-        Nu deține în contul de economii o sumă egală cu 3
Poate ai în cont 3060 lei dar se trag pentru comisioane bancare 60lei. Atunci banii din cont – 3000 vor fi folosiți pentru ,,sănătate”-adică te vei îmbolnăvi și îi vei cheltui pentru a depăși ,,zilele negre”.

Deci urmărește ca suma depusă să nu ajungă  3 la banii depuși pentru bătrânețe, pentru acumulare de capital.



                                       VIBRAȚIA 6 – ELEMENT APĂ

 -  Are un grad de rutină mult mai mare decât a lui 3.
-  Crează situații încât suma cheltuită pentru cumpărăturile casnice, restaurante, taxi să fie „6”. (150lei, sau 312 lei...).
- vibrația „6” este una a stabilității și dacă vrei să ai un capital ai grijă ca suma cifrelor să fie 6. 
- Când vrei să acumulezi mergi pe vibrația lui „6”

- Când vrei să ai servicii și să fii bine plătit mergi pe vibrația lui „3”. Și dacă ești mulțumit și vrei să devină rutină (stabilitate) mergi pe „6”.

- „6” este dublul lui „3” permite circulația banilor dar și acumularea lor. Dar să nu spui altora pentru ce îi pui deoparte. 
Spui pentru tine: ,,Pun deoparte pentru zile luminoase”  sau pentru turul lumii chiar dacă tu ai 3000 și ai nevoie de 30.000. Totul se va desfășura încât vei avea banii pentru turul lumii dacă nu risipești energia banilor prin vorbe. Prin văicăreli sau orgolii.

- cifra „6” este instinctuală, aparține nivelului subconștient, este rutinală putând crea șabloane care să ne fie de folos.


                              VIBRAȚIA „8” – ELEMENT PĂMÂNT
-        „8” este o vibrație foarte puternică dar contradictorie dacă ființa umană nu se află întru echilibru profund
-        Este bine să ai această vibrație la bani, chiar și contul tău să fie cu vibrația „8” DOAR dacă ești speculativ, dacă îți place și îți asumi riscuri.
-        „8” te poate ajuta să ajungi milionar într-o perioadă scurtă de timp dar la fel de în scurt timp te poate duce spre un faliment spectaculos.
-        Este foarte important să nu încalci  LEGILE pentru că ajungi la pușcărie. Poți observa la Tv cum sunt ridicați cei care sunt în ,,curtea” lui „8”. Au numărul casei 8 sau 17, 26, 35,44. Stau la apartamentul sau etajul 8, sau în data de 8, 17, 26.

-        „8” este o vibrație puternică și dacă ești mai slab decât ea te împinge la riscuri inconștiente. Nici nu realizezi că ai făcut o ,,boacănă” și plătești cu tot ce ai. Devii prea sigur pe tine și orice ,,tentație”, slăbiciune o vei suporta.

-        „8” poate să exagereze brusc veniturile tale însă, la fel de brusc ți le va diminua dacă vei cădea în plasa ,,nimeni nu e ca mine”. A autosuficienței. Joci doar de dragul jocului. Să nu devină patimă!

-        Cei care îl urmează pe 8 și sunt doar atenți la JOC, pot să piardă totul, pot să nu aibă bani în buzunar dar să aibă bani blocați în conturi, într-o săptămână li se deblochează totul. Trebuie să aibă grijă să NU încalce Legile Statului deoarece „8” este prin ea însăși JUSTIȚIA. Nu suportă încălcarea convențiilor, a legilor.

-        Vibrația „8” îi iubește pe oamenii curajoși, puternici, care nu se tem să riște și au proiecte îndrăznețe. „8” poate să reducă toate riscurile la minim dar la fel de bine poate să aducă situații extrem de tensionate, limită, de mare risc. Acest lucru depinde de legalitatea sau ilegalitatea acțiunilor pe care omul le întreprinde. De echilibrul lui interior. Să nu se creadă superior altora, să nu creadă că deține controlul absolut și că poate face ce vrea pentru că ,,are bani”. Nu-i va mai avea în scurt timp.

-        „8” ne arată dorința omului de a deține o formă de putere ( economică, financiară, intelectuală, administrativă, fizică, spirituală) dar care trebuie să fie mereu în echilibru.



                                                                          ***
Dacă dorești să dai cuiva împrumut 1600 lei (1+6=7) nu o face. Cifra „7” nu este favorabilă pentru bani. Este o cifră favorabilă lumii spirituale, a învățării, a accesării informației, a nematerialului. „7” este o cifră masculină, centrifugă, a ,,datului”. „6” este o cifră feminină, legat de material. „7” va crea astfel de situații încât nu vei mai primi banii înapoi dar...vei rămâne cu o lecție „a datului”. Dăm 1500 sau 1200 care se vor întoarce. Sau 1470 (1+4+7=12, 1+2=3). Dacă ești atent banii se vor întoarce ușor și așa îl vei favoriza și pe celălalt să aibă cum ți-i returna. Îi vei crea și lui oportunități de a fi corect. Dacă nu, îl blochezi tu însăți. Pentru că banii înseamnă ENERGIE care trebuie să circule. Iar energia cifrelor 3-6-8 tocmai asta face.
Dacă dai suma „1” sau„7” poți observa că el va avea tot felul de obstacole, deci îi va fi greu să îți returneze banii. Dându-i o sumă cu astfel de vibrație tu ai creat o ,,stare” – i-ai imprimat-o în subconștient.
Dacă putem da împrumut în zilele de 3, 6,12, 21, 24... 8,17,26 .... sau luni (3-6-8-12) este și mai bine.

Dacă o persoană are să vă dea 1500 lei și vă aduce 400 nu îi luați. Va fi  un blocaj. Mai bine primiți 300 lei. Deblocarea însă o poate face cineva care vă va oferi o sumă cu o vibrație favorabilă: 3,6 sau 8.

Recomandare= măcar la 2-3 zile „monitorizați-vă” PORTOFELUL! Cel mai bine este să aveți suma cifrelor „3” sau „6”. 

Să fie de folos!

Mulțumesc și  mulțumiți, unui suflet minunat care mi-a oferit oportunitatea de a dărui mai departe aceste informații!




N.B.

1-poate fi un început sau stagnare în sine,în stare,
- 2-ai și nu ai,împarți mereu,
- la fel și 4,un blocaj dublu,
- 5-mereu vor călători,
- 9- se încheie și se reia o datorie.

6 comentarii:

  1. Informatia a ajuns la mine exact in momentul in care cautam variante..O voi incerca! Va multumesc cu recunostiinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută! Aplică cu încredere,constant și vei avea rezultate. Credința în neajunsuri, sărăcie este adânc setată în unii. Este nevoie de timp pentru ați forma o nouă atitudine.

      Ștergere
  2. Totuşi, dacă avem de plătit o slujbă gen sfeştanie, sf maslu, liturghie sau o şedinţă de terapie pt vindecare cum este bine să plătim, în ce vibraţie? Mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este bine să plătim în vibrația lui „6”. adică: 123, 105, 150, 1122, 1.1459 886= 42=6 se adună toate cifrele indiferent că sunt mii, sute, zeci ca simple cifre.

      Ștergere
  3. ce se intampla dacă plăteși in vibrația lui 1?

    RăspundețiȘtergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text