luni, 3 august 2015

DANGEROUS BEAUTY








Destinul femeii pare a fi o simfonie neterminată, repetată mereu și mereu în surdină. Mulți s-au întrecut în a aduce laude, a crea propriile lor viziuni devenite artă.



Un film despre puterea interioară a femeii. Inteligența feminină se învață, se slefuiește cu migală. Grația feminină se exersează, dragi doamne, nu numai se visează. Știi că poți fi cea mai strălucitoare, cea mai adorată?! atunci informează-te, învață mintea să-ți exceleze. Fii pregătită să ai o ,,replică spirituală” datorită cumulului dat de învățăturile timpurilor. 

O eroină modernă, un prototip al celei pe care fiecare și-o dorește a fi sau a o avea. ,,Impulsurile emoționale” care transformă în vrăbiuțe gălăgioase( și gâștele au salvat Capitoliul dar....nu vă amăgiți că așa puteți salva o relație), sau în albinuțe care înțeapă ( ceea ce înseamnă că te sacrifici inutil pentru că odată cu veninul colapsezi și tu), deci ,,impulsurile emoționale” transformați-le prin cuvinte sclipitoare, în admirație. 
Nu este suficient să-ți îngrijești corpul, poate deveni doar obsesie. Trebuie să știi pentru ce o faci. Nu este suficient să citești tone de cărți, trebuie să știi să excelezi în a te lăsa tu citită atât cât vrei, nu este suficient să ai 50 de perechi de pantofi, trebuie să știi să mergi cu grație. Poți să te duelezi și să pierzi cu atâta îndemânare încât câștigi un regat. Orice smiorcăială a unei femei alungă nevăzutul din bărbat. Și sigur nu-l vei mai avea aproape sau nu-l vei mai vedea niciodată. Femeia care nu învață să radieze Înțelepciune, și asta înseamnă ani de pregătire practică, se va pierde în noianul propriilor nemulțumiri. Un efort care sigur aduce bucurie, bunăstare și fericire.

Poți să iubești fără a deveni sclavă. Atunci vei fi iubită, adorată. 

Frumusețea femeii este inteligența ei !

VEDEȚI FILMUL TRADUS AICI:



O femeie care a fost salvată din ghearele inchiziției, pentru că ea însăși s-a salvat înainte din ignoranță și a făcut ca totul în jurul ei să capete valoare, savoare, frumusețe. Nu pentru trupul ei era căutată, ci pentru spiritul și sufletul ei care aduceau miresme de liniște și împăcare, bucurie și încântare. 
Frumusețea trupului înseamnă grație, gingășie care vin doar prin cultivarea inteligenței. Vin - adică îmbată sufletul, simțurile dându-le o savoare deosebită atunci când totul este sub un control bine determinat. 


















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text