miercuri, 18 martie 2015

Aprinderea lumânărilor -partea a II-a



Sunt persoane mai sensibile care primesc îndrumări, răspunsuri prin vise. După ce am publicat articolul despre lumânări am primit  de la un suflețel curat și frumos descrierea unui vis legat de lumânări.

De obicei sunt circumspectă în legătură cu ,,atacurile energetice”. Ne atacăm de cele mai multe ori singuri, din ignoranță, nefiind atenți la ceea ce gândim, vorbim și așa atragem situații din frecvența pe care o întreținem prin grijile, cuvintele, stările noastre. Ne creem o  obișnuință cu care și ,,alții” sunt ,,obișnuiți”: să ne vadă/simtă pe acolo. Și să profite din plin.  

A visat că aprindea ca de obicei lumânări și și-a amintit să spună ceea ce citise: ,,Înnalț această Lumină către Maica Cerurilor pentru .... ” și a simțit că i se face rău, ceva nu era în regulă încât a apărut spaima.

Atunci când aprindem o lumânare ,,atragem” atenția asupra noastră. Am scris în articolul anterior de ce se întâmplă asta. Însă dacă nu direcționăm clar gândul PRIN cineva –iar Maica este purtătoarea Rugilor- e ca și cum am spune. ,,uite-mă și pe mine”! Și atragem așa atenția asupra noastră.
 ,,Uite-mă și pe mine”. Intenția noastră sigur că este bună și de dorit să o facem cât mai des însă SIGUR nu vom fi lăsați cu ușurință să scăpăm din anumite zone ,,de confort”. Implicațiile sunt enorm de multe.

Conștiința dar și puterea nostră personală energetico-informațională nu e prea bine structurată (nici nouă nu ne este foarte clară încă, nu?!).

Aprinderea unei lumânări crează o undă energetică care vrem să ajungă la cineva. Însă nu suntem singuri în univers. Există și sfinți dar și demoni !? există. Ca să depășim legătura cu cei care ne dau fiori, cu toate că nu ar trebui pentru că noi îi ,,alimentăm” prin stările noastre ( multe avem de asumat din ceea ce gândim și facem), trebuie să spunem și să gândim CLAR ce facem, către cine și prin cine ne adresăm.

Aprindem o lumină și devenim ,,vizibili”. Și sigur că se va încerca să fim opriți să rămânem la ,,locul nostru”. 

Peste Dumnezeu, Maica, Iisus nu trece NIMENI !!! dar trebuie să învățăm să luăm legătura cu Ei. 

Am scris pentru că mulți nu știu ce fac atunci când aprind o lumânare. Știu doar că e bine să facă acest gest și  atât. 

,,Mă rog pentru ...”  ,,aprind pentru...”. Uite că nu e suficient. Trebuie să fim clari și să stăpânim gestul energetic pe care îl facem. Altminteri... mai și uităm. Când suntem în fața lumânării nu realizăm (măcar uneori) forța imensă declanșată și că am intrat într-o structură/frecvență energetică mult mărită prin aprinderea ei. Câți nu au avut asemenea ,,senzație”?!


Câteva aspecte:
Persoana care e în viață și ne rugăm pentru sănătatea ei. Sigur dislocăm energia bolii. O parte din ea. Către cine se va duce dacă noi nu cerem entităților cerești să o ajute?! Cerem DIRECT. Și încă odată: MAICA este purtătoarea Rugilor,  cea care le menește către cei care pot îndeplini ruga noastră. Iar cum omul se îmbolnăvește din motive pe care nu prea le vedem noi, atunci e bine să ne recunoaștem ... necunoașterea. Se poate ca o parte din ceea ce dislocăm să vină direct la noi – că tot am aprins lumină și așa am devenit vizibili. Deci?! 

Ne rugăm pentru sufletul (care este tot o lumină) celor plecați. E atâta ,,disponibilitate” de a-i lăsa să plece din anumite zone de frecvență uneori destul de joase?! Cred că nu. Intrând pe frecvența aceea energetică s-ar putea să nu ne simțim foarte confortabil. După o perioadă ne mirăm de ce turnură are viața noastră. Și ....habar nu avem de ce.
Asta înseamnă și lipsa ÎN-CREDERII . Deci NU avem credință, suntem orgolioși în ignoranța noastră. Chiar dacă aparent nu gândim așa. De fapt: nu gândim deloc. Facem ,,ceva” și ... ,,Vaiii ! ce bine făcui”. Ne simțim de parcă am ridicat o piramidă. Ne umplem de ,,bine”, suntem ,,mulțumiți” că făcurăm ceva. Sigur nu întotdeauna dar... de obicei nu sesizăm clipa care ne fură realmente exact ceea ce am dorit să facem. Sunt un pic ironică ca să redau mai bine. Multe din aceste stări nu sunt vizibile. Trec atât de repede încât rămâne doar ,,starea de bine” care nu prea realizăm din ce zonă este.  Nu avem CREDINȚĂ în DUMNEZEIRE. Nu spun să fim ȘI habotnici. Dar există frecvențe energetice subtile, minunate la care putem ajunge dacă vrem clar și precis.

Deci: hai să aprindem LUMINĂ pentru cât mai multe suflete VII fie că sunt aici sau plecate. Fără temeri. Știu că se poate să fi simțit asta din ceea ce am scris. Insă căpătați-vă CREDINȚA ! aveți încredere deplină în MAICA Bună , Înțeleaptă și Iubitoare!

 Întâi vorbesc cu Maica: ,,Maică, Te iubesc! ” e primul lucru pe care îl spun. E deja un sentiment care a devenit stare.Când am o lumânare în mână ASTA simt din prima clipă. Dar nu mă bazez mereu că ,,simt” asta. Pentru că simțurile noastre sunt încă legate de anumite energii care pot părea ele măi/măi dar... sunt pe orizontala firii și nu pe verticală, către înalturi.

Această legătură cu Maica devine tot mai profundă. Și în calea formării ei nu prea poate sta nimeni. Călugării știu asta foarte bine. E timpul să învățăm și noi. Legătura cu Maica –Împărăteasa cerurilor este primordială.

,,Maica Bună a inimii , Te iubesc” și aștept câteva secunde. Se creează și devii conștient de legătură. Gândul omului e Putere amplificată în acest caz și de milioanele de particole diamantine ale lumânării.

Apoi spun menirea pe care vreau să o dau acelui gest. Împlinirea va fi cea mai bună.
Spun Mulțumesc pentru toate ! Amin!
                   ***

Mulțumesc tuturor pentru întrebări și îi rog să accepte această cale de răspuns. Mulțumesc pentru înțelegere !

O pecete de iubire să fie inima și sufletele tuturor !

3 comentarii:

  1. Nu pot sa va multumesc indeajuns pentru aceste articole (si nu doar cele de aici ) minunate, folositoare, de suflet! Multumesc si sunt recunoscatoare pentru ca va "cunosc" si pentru tot ceea ce impartasiti. Cu stima, Reli Dragan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu drag! O informație are valoare atunci când ajută. Mulțumesc Reli !

      Ștergere
  2. Va multumesc pentru informatiile date.
    Cu stima,
    Vasilica Stanica.

    RăspundețiȘtergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text