luni, 24 noiembrie 2014

Devin-o Lumină !,,Inspir și Binecuvântez energiile exterioare și le las să plece acolo unde Lumina este dorită, așteptată ”.

Când respirăm aducem ,,ceva” în noi, dilatăm plămânii apoi stomacul. Olfactiv nu simțim decât o gamă de mirosuri. Dar nu asta e important. Pentru că mirosurile țin de senzații.

Când inspirăm conștient ENERGIA universului, EA devine hrană REALĂ. Lumina ! Când inspiri Lumina EA pătrunde în tine. Când nu o conștientizezi, bineînțeles că tot pătrunde dar este ca și cum nu ar exista. Nu o folosim ci doar o ,,întrebuințăm”. Atunci cum să devenim conștienți?!

Din Lumină strălucitoare sunt formați îngerii, toate ierarhiile cerești, multe alte Uni-versuri. Unii deja au devenit conștienți prin meditații de această Lumină din care este alcătuit Totul. Pentru că ,,La început a fost Lumina” abia apoi au fost creați Luminătorii: stelele, soarele .... Noi inspirăm (din) această Lumină a Începuturilor. Pentru că EA este veșnică, EA încă ne formează și ne hrănește.

Când inspir Lumină și sunt conștient de asta o mare transformare se petrece în noi. Primim întreaga Lumină celestă, o activăm pentru că o vedem, o conștientizăm. Așa cum devenim conștienți cînd iubim și atunci puterile noastre cresc de mii de ori, când simțim că putem realiza minuni –atît de puternici  devenim când atragem în noi conștient, Lumina Începutului.

Puterea, forța din care sunt alcătuite toate lumile o INSPIRĂM în noi !!! NOI o INSPIRĂM !!! ce poate fi mai   minunat decât asta?! Poate așa veți înțelege cât de amorfi am fost până acum. Conștientizarea că EXISTĂ face cu adevărat ca acel ceva să existe. Dacă nu – nu are utilitate decât într-o mică măsură, nu ne bucurăm și evident, nu conștientizăm ce bogăție avem.

Chintesențele a tot ceea ce ne dorim sunt ÎN Lumină. În Lumina pe care o inspirăm și care pătrunde în noi fără să îi dăm importanță. Iar dacă nu știi ce bogății ai ....sigur că NU le ai. Și atunci: cum să te bucuri de ceva ce ai dar tu habar nu ai?! Inghițim totul și habar nu avem. Însă : FĂRĂ EXTAZIERI ! poate o fi interesant să spui: respir / înghit lumina și să simți că ești ,,cineva”. 
Extazierile nestăpânite la timp creează daune emoționale, fantezii cărora le rămânem sclavi. Ne vor stăpâni ele - ceea ce este periculos pentru noi, pentru cei din jur.

Această respirație conștientă, calmă, observând cu discernământ ce se petrece în tine este adevărata hrană. Dacă spun divină, celestă iar zbârnâie neuronii unora și – din tot sufletul- vreau să evit asta. Această Lumină Primordială, Energie și Forță în acealași timp este o ESENȚĂ ! esență din tot, peste tot. Fiind atât de subtilă ,,ni se pare” că este în stare potențială. Am spus de multe ori asta. Pentru că noi nu o percepem. Iar ca să o percepem (treptat) trebuie să fim conștienți că există, independent de noi, dar suntem formați din ea, manifestarea ei depinzând de noi ÎN LUMEA NOASTRĂ.  Iar a ne impregna cu această conștientizare să nu credeți că este ușor, de azi pe mâine. 

M-am convins de asta lucrând cu mulți oameni. Ar vrea să o simtă precum un scaun sau ca pe apă...ceva palpabil.  Chiar dacă nu spun așa, asta e ceea ce ,,caută” : materialitatea. Vor aplicarea legilor materiale într-un alt sistem de percepție, ceea ce nu este posibil, dar ei au încăpățânarea asta așa cum alții cred că deja stăpânesc aceste înțelesuri. Două extreme.

,,Inspir și Binecuvântez energiile exterioare și le las să plece acolo unde Lumina este dorită, așteptată ”.

Noi devenim doar releu pentru Lumina, Energia Primordială ! Un RELEU ! iar Ea se va duce acolo unde este nevoie, cât, cum, când este nevoie. Nu avem de ce ne amesteca în ,,treburile Luminii” prin părerile noastre. Depinde însă de noi MANIFESTAREA EI ! Realitatea EI are loc prin disponibilitatea noastră conștientă, aici, în 3-4 D-ul nostru.

Când inspiri conștient Energia Cosmică te vindeci treptat, întâi tu : fizic, emoțional, psihic. Frecvența vibrațională personală crește, se schimbă. Așa vei ,,acorda energetic” pe cei din jur. Ridicând prin prezența Luminii din tine, treptat și frecvența altora. Asta face un terapeut. Dar...nu trebuie ca voi să doriți asta! Se petrece când e cazul și poate nici nu veți ști. 

Iubiți lumea? Vreți binele altora?! Vindecă-te pe tine mai întâi așa nu vei fi un purtător de dezastre sau nu ,,vei prelua”(conștientiza mai corect) dizarmoniile (tale).
 Vindecarea lumii, începând cu cei dragi, este ÎN tine. Iar dacă tu ești bolnav, CUM îi vindeci pe alții?! Și mâhnirea, supărarea, nemulțumirea este tot boală. Este deja ,,substanță” și care poate forma o durere/boală fizică. Adică se ,,materializezază” conform cu starea ta, care e ca o comandă fermă. S-a vorbit, scris mult despre acest aspect. 

Atunci când conștientizezi ( nu trebuie să îl ,,vezi”, e suficient să începi cu ,,senzația” că el există) acel hiperspațiu ( predau acum de la gradul 1) din jurul corpului tău, după ce l-ai format acasă de multe ori, el devine activ ori de cîte ori te gândești la el. E... la purtător! Așa poți avea încredere să ,,exersezi” oriunde. Mulți au devenit conștienți de o ,,detașare” față de tot ce era în preajmă, ceva din jurul lor îi ocrotea. Hiperspațiul propriu! Iar dacă tu stai cu mîinile pe genunchi poți observa cum măcar o persoană își ,,atinge” genunchiul. Ki-ul a ,,trecut” acolo unde trebuia ( nu întîmplător ai luat acel metrou și nu altul). Suntem interconectați la nivel mental toți. Cu cât devenim mai conștienți de minunata lume în care suntem, cu atât EA așa va fi. Dacă însă....


Respirația, ca și Zâmbetul, sunt unelte la purtător. Însă a deveni conștienți ce putem realiza cu/prin ele înseamnă a te informa, a învăța, a practica ( mult, mult). Atunci ele devin MANIFESTARE !

Așa să Fie !!!

2 comentarii:

 1. ...NAMASTE DANAELA ...!!!!!!!....... Constientizam si dirijam tot mai mult LUMINA PRIMORDIALA, ...!!!!!!!.......

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Lumina primordială este mereu aceeași. Cum a fost acum 100 mii ani, la fel e și în prezent. Noi o reconștientizăm, treptat.
   O zi binecuvântată !

   Ștergere

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text