joi, 14 august 2014

Împărăteasa cerurilor să ne ocrotească

La mulți ani întru iubire, Maria-Marian !


Sfiala gândului înalță  spre Tine – Minune dătătoare de Viață și împlinire, dorirea mută și arzătoare a sufletului de a ajunge în preajma Ta.  Aripi de încredere cresc înlăuntrul meu când îți simt privirea  de Lumină cerească cum alunecă și pătrunde în lume.
TU mărturisești Marea Iubire și mă las cuprinsă în ea. Crinii ca harpe cerești își revarsă înmiresmarea lor.

De câte ori Te chem, te caut , Tu – Izvorul  Mirului – mă înveți dăruindu-mi iubirea Ta, cuprinzându-mă în ea, cu duioșie și cu grija preaplinului  de  care umanul din mine s-a înspăimântat până acum. Oceanul iubirii este atât de profund încât nu ne lăsăm purtați de vastitatea ui. Căutăm o luntre, o epavă, să ne agățăm... Săraci și sărăciți muritori suntem în fața Iubirii.

Am învins uneori acest tremur al spaimei, al fricii și, atunci, îmbrățișarea Ta m-a copleșit. Nu caut cuvinte, pentru că sufletul este dincolo de ele. Cuvintele devin bariere și nu le mai vreau. Starea e doar în chemarea Ta plină de dor și las auzul din mine să o asculte. Nu îl împietresc în cuvinte. Las starea din cuvânt să fie neasemuire înspre Tine.
Nimic de pe pământ nu se poate împotrivi  Iubirii Maicii.

Doar primind marea Ta iubire am început să trăiesc în sfiala ei. Doar atunci. 
Pierderea în nesfârșirea ei este covârșitoare de asta șovăim atât de des.
Dar Tu – Plinătatea Iubirii, ești surâsul  care mereu e gata să ne învăluie  blând când  și numai un suspin este în noi.


Impărăteasa cerurilor ! Pentru Tine  Maică a coborât Iubirea pe pământ dăruindu-ne dezlegare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text