luni, 17 martie 2014

CristaleLabradoritul

Intr-un procentaj bine stabilit, avem în noi (conținem) toate elementele care sunt și în litosferă - planul 2 sau litosfera. Așa se poate explica și rezonanța cu cristalele care ne ajută să sublimăm (transformăm) bolile fizice, sufletești. La cele spirituale încă nu am ajuns dar.... mai bine să facem un efort dinainte.

Cristalele și pietrele sunt forme de energie specială. Structura lor cristalină este cea mai stabilă realitate a geometriei. Asta ne ajută. Păstrează un tipar corect nefiind influiențat de perturbările mediului. Dimpotrivă, ajută la refacerea lumii înconjurătoare. Prin conștientizarea că ele pot face asta deschidem portalul manifestării lor. Fără om nu se poate. Trebuie să înțelegem asta și să ne asumăm în sfârșit că noi suntem cei care determină manifestările ....cuantice. Prin programare se poate mai mult. Știu, sunt acele cristale purtătoare de energii care au adus cel puțin ghinion purtătorilor. Inmagazinarea energiilor purtătorilor lor este de vină. Cristalele doar le-au stocat. Și cu cât este un cristal de pe o scară a evoluției mai avansată cu atât puterea lui este mai mare. Diamantele sigur sunt pe primul loc. Măcar spălate în apă rece și săpun apoi șterse cu o pânză de bumbac sau in e un obicei necesar odată pe săptămînă sau de câte ori simțim că este nevoie.

LABRADORITUL este o piatră puțin cunoscută dar  toate apar în viața noastră pământeană atunci când avem nevoie. 

A fost descoperit în anul 1770 pe insula St. Paul, din Labrador - Canada iar spectrolitul a fost și el identificat prima oara pe teritoriul Finlandei în cel de-al Doilea Război Mondial.

De ce se întâmplă asta?! De ce apar treptat anumite cristale , manuscrise, planete dar și descoperiri științifice?! Pentru că avem nevoie de ele să fim ocrotiți, suntem pregătiți să învățăm a cunoaște lumea în care trăim. Iar acum…avem de unde alege. Sunt atât de multe încât ar trebui să ne dea de gândit în a face alegerea potrivită fără entuziasmele date de ,,purtătorii de informații benevoli” oricât de bine intenționați ar fi ei.

Odată ce un cristal a juns la noi acțiunea lui se manifestă treptat chiar dacă îl lăsăm pe un raft. Va fi cu atât mai activ cu cât îl vom apropia purtându-l la noi. Așa își va releva puterea de a acționa trezind omologul structurii de rezonanță din noi. Nu e magie ci o lege clară a fizicii. Chiar dacă nu ne putem explica multe , vă rog nu dați vina pe magie sau pe alții. În epoca de acum ne sunt la îndemână informațiile.

,,Labradoritul simbolizează starea psihologică a celui care își compensează principialitatea naivă în interacțiunea cu exteriorul și nesiguranța în fapte prin nesăbuință și brutalitate , oscilând în relațiile cu semenii între căutarea confuză și limitarea la anumite stereotipii de comportament.

De un idealism pueril în relațiile cu ceilalți și lipsit de încredere în modul său de a acționa, persoana încearcă să își depășească principialitatea imatură și timiditatea obedientă călcând în picioare orice împotrivire și avântându-se necugetat, în proiecte insuficient gândite și pregătite, iluzionîndu-se că valoareea sa îi dă dreptul de a se lansa în acțiuni nechibzuite , fără a tine seama de sfaturile prudente ale celor din jur.

Prin sublimare aceste tendințe egotice se vor metamorfoza în tenecitatea îndrăzneață de a demara ințiative bine cumpănite, cinstit și onest față de semeni și modulându-și flexibil faptele după sugestiile benefice ale acestora fără a se lăsa însă deturnat de defetismul scepticilor , ci acționând curajosși ferm conștient de valoarea sa autentică și de dreptul său divin de a-și duce la îndeplinire menirea, odată cu trezirea sufletului și regăsirea de sine.

Creează în aura focare de înaltă rezonanță , facilitând influxul de energii elevate. 
Ferește de influiențe străine psifo-emoționale ( gânduri și trăiri negative-are o acțiune specifică de eliminare a invidiei) sau eterice (entități elementale, subumane). 
Elimă oscilațiile temperamentale și instabilitatea emoțională; stimulează procesele de autovindecare ” – Dr. Dorin Dragoș – ,,Codul secret al cristalelor”-

Atunci când avem un somn agitat e bine să stea la capul nostru, cînd avem dureri fizice ne ajută la diminuarea lor ( compoziția Ab 40, An60). Irizațiile albăstrui sunt date de FeTi O3). 

Aliniind centri de forță ( la nivel fizic vertebrele), aduce calm și căldură sufletească dar fără efuziuni. Ne susține în îndeplinirea și manifestarea corectă a celor ce propunem, să le îndeplinim prin clarificarea gândirii asupra a ceea ce avem de făcut.

Sublima- a curăța de orice element străin sau impur (instinct, pasiuni), a transforma într-un sentiment superior, a ridica pînă la sublim,

Sublimare-  deplasarea energiei izvorâte din porniri instinctuale și egoiste spre alegerea unor scopuri altruiste și spirituale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text