sâmbătă, 28 martie 2020

Nunta cosmică


Nunta cosmică-Sabin Bălașa




Nunta cosmică, o împletire a dualităților dar la cea mai înaltă, minunată fecvență, a energiilor interioare! Trei zile de care putem avea parte pentru a învăța să statornicim energii puternice, în noi înșine! Luminătorul zile și Doamna Nopții ne ajută. Doi veșnic îndrăgostiți!

 Frecvențele energetice a Soarelui și ale Lunii, sunt armonioase în aceste trei zile, așa cum sunt ale mirilor. Pline de freamăt, de nerăbdare... dar apar piedici inevitabile. Cine iubește-le trece! Asta este lecția celor trei zile. Confruntarea cu spaimele, îndoielile, poate neputința și multe altele, pe care le putem cu ușurință depăși dacă avem ochii inimii deschiși și lăsăm vechile tipare personale, deoparte. Nu va fi ușor. Dar am avut îndrumători buni: cărți, seminarii, cursuri... S-au adunat cât pentru două vieții, atât de flămânzi am fost în a căuta „ceva” care să ne facă să ajungem la noi înșine. Intîi trebuie să simțim în interior ca apoi să putem explica, să nu pornim de la explicații pentru a simți.

Trebuie să fim atenți la vorbele, atitudinile, stările noastre. Să conștientizăm că „nu suntem singuri sub soare” iar comportamentul nostru de acum va fi cel dominant în perioada următoare.

 Nu sunt astrolog dar cred că, în aceste trei zile, puterea energetică a celor doi aștri, emană armonie de care ne putem lăsa purtați. Chiar dacă în jurul lor, alte planete sunt în conflict, unele cu altele, sau au conflictele lor interne. In fiecare an sunt planete care în acestă perioadă au și ele conflicte care, energetic, ne pot influiența dacă nu suntem atenți în a ne rezolva pe ale noastre. Așa „reușim” să ne fie amplificate. Doi se ceartă și intrăm în jocul lor, aprinzându-ne și noi. E cazul să ne potolim, mai ales că avem suficiente de rezolvat cu noi înșine.

Dualitatea noastră pământeană ne-a dominat. In trei zile ne putem auto-observa și alege. Primim energiile curate ale Iubirii. Recunoștința din noi trebuie să fie răspunsul. Cum ne trăim stările își va pune amprenta pe tot ceea ce ni se întâmplă până la următoarea nuntă cosmică din anul viitor.
Nunta cosmică reflectă partea cea mai minunată din noi! Magia personală! Ne poate speria atâta putere și să căutăm vechile stări pentru a ne ascunde în ele. Este atâta tumult în jur încât greu realizăm că este consecința acțiunilor noastre, ale tuturor. Poate ne și înfricoșează acest gând și, mai bine, nu-l acceptăm.

Pe parcursul anului, avem multe „șanse cosmice” dar, Nunta cosmică ne aduce Iubirea celor două armonii din noi: cald-rece, noapte- zi, iubire-ură. Ele sunt de mult timp, și timpuri, în dezechilibru. Cresc și  scad în noi. În Natură totul este simplu: se completează una pe alta, se armonizează derulându-se parcă după un tipar. Noi însă intervenim cu „autoritate” creind dezechilibre. Să nu uităm că Saturn -domnul Karmei este în Vărsător, când schimbarea este inevitabilă și personală. Deciziile luate acum, stările de acum sunt mult amplificate pentru că facem parte, suntem în pragul dintre ere. 

La fiecare două mii de ani s-au produs schimbări în conștința umană. Acum e un tăvălug care nu treptat, ci brusc, ne-a luat pe sus. Sper să rezistăm „zborului” (vărsătorul este o zodie de aer).
AZI este o zi Minunată! Să o lăsăm să fie, doar să ne bucurăm de ea, acea bucurie tăcută la care participă inima și mintea. Și mâine, și poimâine și așa, vom culege roadele.

Nuntirea înserării cu primii zori, mereu va exista!

                                          Nunta cosmică să ne fie veșnică nuntire!





                                              Cosmic marriage-Sabin Bălașa 1882

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text