duminică, 23 decembrie 2012

Taina Iubirii intrupată
Un an pentru care sunt recunoscătoare tuturor, celor văzuți și  celor nevăzuți.  Puterilor cerești și minunaților oameni pe care i-am cunoscut, fiecare cu câte un Dar din care am primit învățăminte.

Urmează zile în care voi trăi, ca întotdeauna, tot mai profund apropierea de Mama Divină și miracolul Tainei mari. Iți mulțumesc  Împărăteasă a cerurilor că ai devenit Maica tuturor din deplina Iubire față de Cel care s-a întrupat prin Tine. Numai  Iubirea poate face un asemenea Miracol. Ai ridicat ființa umană care e devenit concepere de adânc ceresc, născând Iubirea din Iubire, Tu fiind cea care a împlinit cu adorare și bucurie această Binecuvântare asupra sufletelor noastre.

Micile mânuțe care au mângâiat sub privirea Ta sufletul din noi deatunci încoace, gânguritul care a devenit cuvânt arzător in inimi , ai ales să fie mângâiere și suspin de puritate. Bucuria cu care sărbătorim Nașterea Lui,  Ție ți se datorează. În adâncul inimii, îmi ești împlinire deplină. Și îți mulțumesc, și te ador așa precum ochii Pruncului Divin au făcut-o când Tu L/ai ținut în brațele Tale, aripi care ne ocrotesc de-apururi.

Bucuria de a ocroti, 
Bucuria de a mângâia, 
bucuria de a primi și de a dărui... 
Bucuria și Puterea iubirii fie pavăza bună tuturor !!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Voi respecta opiniile fiecăruia. Dar vă rog să aveţi o exprimare decentă. Anonimatul persoanei nu-l exclude pe cel spiritual. Din când in când voi face aici completări la cele publicate pentru a nu interveni în text